Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Blesky a jiná osvětlovací zařízení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jablib

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 19:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 15. července 2009 19:28 Bob napsal:
Zajímavá varianta ... Píšeš tam, že cenu nekomentuješ, ale nevyjde takováto sestava dráž než ten origoš makroblesk?

Možná nastejno, ale využití se srovnat nedá. Vlastně makroblesk nemám a věřímn že nějaké své využití má, ale diskutoval jsem s několika fotografy a hodně, hodně jich fotí externím bleskem místo macroblesku.
Externí nasadíš a fotíš kdekoliv, dá se natáčet, dá se s ním fotit z různých úhlů atd.
Externí blesk nabízí mnohem větší možnosti (pro mě).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 20:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Externí blesk mám už hodně let, používám ho dosti vzácně. Ale asi u něj zůstanu, ten makroblesk je pro mě opravdu moc velký, nepřeháněl jsem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 23:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Někdo je holt kutil, někdo si radši koupí hotovku a ušetřený čas věnuje vydělávání peněz na ni. Je to o přístupu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jablib

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 8:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 16. července 2009 0:52 Vlkodlak napsal:
Někdo je holt kutil, někdo si radši koupí hotovku a ušetřený čas věnuje vydělávání peněz na ni. Je to o přístupu.

A nemáš nějaký link na koupi hotovky, nějak jsem nikde nic nesehnal a rád bych omrkl jiné řešení. díkes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 10:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nejsem si úplně jistý, co bys chtěl hotového koupit. Tou hotovkou jsem myslel makroblesk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jablib

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 11:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 16. července 2009 11:29 Vlkodlak napsal:
Nejsem si úplně jistý, co bys chtěl hotového koupit. Tou hotovkou jsem myslel makroblesk.

aha, já myslel stojánek, sorry
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru