Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kniha: Houby, Knižní klub, Příroda v kostce, Euromedia group
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak jste spokojeni s tímto atlasem
Prostě jednička - každý by měl mít
60%
 60%  [ 3 ]
Prostě dvojka
20%
 20%  [ 1 ]
Prostě trojka - nic moc
20%
 20%  [ 1 ]
Prostě čtyřka
0%
 0%  [ 0 ]
Prostě pětka - k ničemu
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 5

Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 15. listopadu 2005 13:42
  Předmět: Kniha: Houby, Knižní klub, Příroda v kostce, Euromedia group
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jsem šel koupit knížku pro mou roztomilou k vánocům a koupil jsem is další atlas Embarassed Laughing Razz Laughing Razz Laughing Embarassed

Houby, Knižní klub, edice? Příroda v kostce, Euromedia group, Praha 2004. Je to překlad. Kniha se mi zdá velmi zajímavě tříděna, houby jsou velmi dobře až excelentně popsány. Original napsal Thomas La+esso/ne ("a+e" je takove to "a" a "e" dohromady a "o/" je takove to přeškrtlé "o"). Fotografie Neil Fletcher - některé mi přijdou spíše jako kresby - možná kouzlo matných fotografií či co - řekl bych, že jsou ale mnohem výřečnější než lesklé fotky třebas i u Papouška. Možná mé nadšení opadne, ale v krámě jsem se neudržel a 269 Kč zase vyletělo komínem Wink Pokud to nemají u vás v nějaké knihkupectví zkuste www.euromedia.cz a nebo tam kde já - "pasáž" metra Dejvická.

Odhaduji tak 250 druhů, slovník pojmů, přehled výtrusů Exclamation Exclamation Exclamation Fakt promakaná věcička, z toho bychom si mohli vzít příklad pro náš webový atlas.

P.S.: Samosebou, jelikož země původu je Anglie, tak tam budou i trochu jiné houby, které jsou u nás vzácnější či vůbec nerostou, ale o to mi to přijde užitečnější míti neboť o hřibu hnědém toho mám už doma dost Wink, ale o těch u nás vzácnějších je to vždycky problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru