Založen: 10. 08. 2007 Příspěvky: 848 Bydliště: Mrákotín, okres Jihlava
Zaslal: ne 29. listopadu 2009 23:52 Předmět: Boj o hlívu
Když jsem se dnes vydal do lesa sklidit hlívu, kterou jsem měl vyhlídnutou od minulého víkendu, byl jsem velice nemile překvapen. Evidentně už celkem slušné hlívy byly ohryzány od muflonů, jejichž bobky se povalovaly kolem. A protože na kmeni ještě nějaké menší hlívy zůstaly, rozhodl jsem se, že to těm zmetkům trochu ztížím, ale spíš doufám že úplně znemožním. A tak jsem kolem stromů s hlívou nanosil větve a menší suché stromky a udělal z nich v rámci možností ohrádku a pro jistotu jsem se tam ještě ..... Jsem zvědavý, jaký úspěch budu mít příští víkend.
Tohle už jsem taky zažil a vrtalo mi hlavou, jak by mohl nějaký houbař opižlat takto nechutně trsy hlívy. Vsadím se, že tvoje zábrany budou k ničemu, doporučuji kvér a výsledkem bude muflon na hlívách.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory