Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Pro odlehčení - malá soutěž
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
planetahub

PříspěvekZaslal: po 15. února 2010 13:30
  Předmět: Pro odlehčení - malá soutěž
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Rychlá hra pro odlehčení...

http://www.olese.cz:81/olese/hra-houby/play.php

Zasoutěžíme Very Happy

Registrovaný člen Damyka, který dosáhne nejvíce bodů, obdrží jako výhru jeden balíček kolíčkové sadby z PLANETY HUB. Uzávěrka je 28.2.2010. Hráč se zapíše do výsledkové tabulky nickem z DAMyka a zašle její printscreen na adresu PLANETY HUB.

Good luck boys! Cool

Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 15. února 2010 13:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

zahodit Question Ježišikriste Exclamation K čemu nás to ta hra navádí Shocked

Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pirhula

PříspěvekZaslal: út 16. února 2010 15:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky by do nich šlo kopat Confused Přitom by stačilo zaměnit slůvka, třeba sebrat X nesebrat. Ale sebrat a zahodit (třeba satana), to pro správného houbaře zní drsně , to už tam mohlo být rovnou kopnout X nekopnout Confused A nechápu, jak někdo může nahrát přes 300 bodů, když je max 30 možností po 10 bodech Rolling Eyes Že by tam byla možnost objevit nový jedlý druh?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Oťas

PříspěvekZaslal: čt 18. února 2010 17:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To zahazování se mi taky nelíbí, možná by bylo lepší volit mezi vzít - nevzít, nebo jedlá - nejedlá ....
Každopádně nahrát 300 bodů není problém, ale jak to, že tam má někdo 330 ??? to mi nejde do kebule
myslel jsem, že 3 úrovně po 10 otázkách je maximum 300 b.

78.98 kB    
jde to na 300, ale víc ?
hra-houby3.jpg
   hra-houby3.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
planetahub

PříspěvekZaslal: út 02. března. 2010 20:25
  Předmět: Vyhodnocení
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Výhercem soutěže se stává Oťas a obdrží jako výhru balíček očkovacích kolíčků z PLANETY HUB. Vyhodnocení soutěže proběhlo pod dohledem ministra houbařství Cool
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 03. března. 2010 7:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Gratuluji !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Oťas

PříspěvekZaslal: ne 07. března. 2010 11:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Shocked Díky!

Vzhledem k tomu, že obvykle nic nevyhrávám, bych se vsadil, že jsem se této soutěže zúčastnil sám, samojediný ...
Teď jen doufám, že bude přibalen i návod k použití - zatím jsem se totiž o žádné pěstování nepokoušel

Tak ještě jednou díky (i těm, kteří se nezúčastnili a nechali mě tak vyhrát Laughing )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru