Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
časopis bude?? ... JIŽ VYŠEL
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí   Obsah fora -> Časopis SVĚT HUB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pe3k

PříspěvekZaslal: út 02. března. 2010 16:27
  Předmět: časopis bude?? ... JIŽ VYŠEL
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Leden pryč, únor pryč , na krku máme březen a tak mě zajímá co je nového se slibovaným časopisem Svět hub. Už ho mám začít shánět? Nebo že by to byla jenom jakási bublina která už splaskla? Question Pe3k
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: út 02. března. 2010 21:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Doufám, že to bublina nebyla, objednala jsem (asi trochu naivně) dědovi předplatné jako dárek, a ten nešťastník už od 24. prosince čeká na 1. číslo... aspoň je to poučení pro příště, abych se snažila kupovat existující věci Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 03. března. 2010 6:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmmm, nejhorší reklamou je hrát mrtvého brouka Surprised
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: st 03. března. 2010 7:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aby to nebylo zbytečně nactiutrhačné - je fakt, že ještě nechtěli nic zaplatit.
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 03. března. 2010 11:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Moc zdravím všechny zájemce o časopis !!!

Předem se omlouváme za zpoždění, časopis je právě v tisku, porodní bolesti byly - jak to bývá u všech nových projektů - poněkud silnější, ale naštěstí se vše podařilo zdárně vyřešit. Věřím, že výsledek bude stát za to a že za to delší čekání pro vás bude první číslo odměnou. Děkuji velmi za pochopení a děkuji všem, kteří projektu drží palce, protože se opravdu snažíme o něco, co bude kvalitní a kvalita se nedá odfláknout. Proto jsme také prvnímu číslu věnovali mimořádnou pozornost - nebojte stejně budeme i přistupovat k těm dalším. Takže těm, kteří si titul předplatili dojdou informace o předplatném na email či adresu a první číslo na adresu, kterou uvedli. Velmi pak ocením, když zde pak budete psát, co se vám na hotovém časopisu líbí a co ne, abychom ho mohli pro Vás stále zlepšovat.

S úctou

Michal Mikšík
Šéfredaktor
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Teri

PříspěvekZaslal: st 03. března. 2010 21:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hm, tak bych Vás Michale požádala, až bude opravdu v prodeji na trafikách, dejte vědět.... dělat ze sebe blba dva měsíce mi stačilo Very Happy (nikdo nechápal co to po nich chcu za časopis)
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: čt 04. března. 2010 14:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To mne mrzí, ale upozorňuji, že ohledně distribuce se zatím vedou jednání. Distribuce časopisu je velmi drahá a je pravděpodobné, že zpočátku nebude časopis distribuován prostřednictvím trafik. O stavu Vás budu průběžně informovat, takže doporučuji se zatím neptat, protože je to zbytečné.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 05. března. 2010 10:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt března. 04, 2010 2:46 pm Michal Mikšík napsal:
....doporučuji se zatím neptat ....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Teri

PříspěvekZaslal: so 06. března. 2010 9:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ano Bobe, to mě pobavilo taky. Tak mi prosím Michale vysvětlete, jestli ho chcete distribuovat pouze předplatitelům nebo jak? Vždyť to přece nemůže být rentabilní Very Happy
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 06. března. 2010 10:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Od Michala a spol. jsem o zlodějských (to prostě jinak nazvat nelze) provizích distributorů (vzpomínám-li si dobře ca. 40-60% !!!!) onehdá dozvěděl ... snad to všechno dobře dopadne. Začátky jsou nesmírně těžké. Držme palce Wink
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: so 06. března. 2010 23:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jojo je tomu přesně tak, já chápu, že ti, kdo se v tom nepohybují, to vidí jednodušeji, prostě vzyde časopis a já si ho koupím na pultu. Bohužel i v případě našeho časopisu jsou peníze až na prvním místě, proto je pro nás v současné chvíli důležité co nejvíce předplatitelů, kteří tak částečně pokryjí náklady. Vím, že teď se na všem musí šetřit ale věřím, že těch 325 korun za rok mnozí rádi obětujete a podpoříte tento projekt, protože ho dělám právě pro lidi jako jste Vy. Věřím, že až budete mít první číslo v ruce uvidíte, zda to za to stojí či ne - to je pochopitelné. Já věřím, že ANO.
pe3k

PříspěvekZaslal: po 08. března. 2010 16:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Věřit tomu že vypláznu přes 300kč za předplatné časopisu který má už teď zpoždění 3 měsíce, tak tomu říkám optimismus!! Jinak si myslím , že pokud časopis nebude v běžné distribuční síti tak nemá šanci se výrazněji zviditelnit. Malinko odbočím, ale časopis Houbař je v trafikách od 1. čísla. Já si jej od začátku pravidelně kupuji a postupně se z mého okolí přidali 4 lidé, ale nikdo z nich se nestal předplatitelem. Proč ? To nevím, ale je to tak. Takže to začíná vypadat že si řeknu : škoda, mohl to být pěkný časopis ale já ho číst asi nebudu.
Teri

PříspěvekZaslal: po 08. března. 2010 21:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Naprostý souhlas s předchozím! Opravdu si nebudu předplácet něco, co už mělo vyjít a nevyšlo... a btw. provize distributorům jsou 30 - 35% ale já se v tom vůbec nepohybuju Laughing
Dana V
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 09. března. 2010 12:43
  Předmět: časopis Svět hub
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pan šéfredaktor má velmi zvláštní představu o duševní úrovni svých budoucích čtenářů. V dnešní době, kdy většina lidí otočí každou korunu nebudu zaručeně investovat svoje peníze do něčeho, co nikdo nespatřil oproti ujištění, že to bude úžasné.To mi tedy promiňte, to zase ty tři stovky nejsou tak zanedbatelná suma k vyhození do větru.
novotmil
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 09. března. 2010 13:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já myslím, že je velmi předčasné něco dopředu zavrhovat. Je pravda, že to jde na svět velmi ztuha, ale nechme se překvapit.
Jsem také zklamán, to nevyšlo jak bylo deklarováno, nicméně si myslím že jen kritizovat je velmi jednoduché.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí   Obsah fora -> Časopis SVĚT HUB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru