Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Mikšík
|
Zaslal: út 09. března. 2010 15:14 |
|
|
Děkuji všem za negativní i pozitivní příspěvky, já ty negativní svým způsobem chápu, ale než se vám podaří vychytat veškeré překážky, které vám brání uskutečnit věci tak jak si přejete, stojí to trochu času a nemalé úsilí. Jak říkal Milan Novotný, kritizovat je jednoduché, ale beru to od těch, kdo něco takového zkusili dělat. Pak je to trochu nezlobte se neobjektivní. Pamatuji si, že když měl vyjít Papouškův atlas o houbách Jižních Čech, tak se vydání posouvalo donekonečna, ale nakonec nikdo nemůže říci, že jde o dílo, za které by nestálo za to si počkat. Vzhledem k tomu, že jsme dvouměsíčník a první číslo je leden/únor, bude zpoždění max. 15 dní, takže objektivně je to trochu jinak. Rovněž jsme psali, že očekáváme, že první číslo vyjde v lednu a ne že slibujeme. To jen tak na okraj. Jsem rád, že pozitivních ohlasů mi chodí mnoho a že jich je méně než těch negativním. Věřím, že v příští diskusi se už můžete pustit do časopisu samotného, pak ta kritika bude samozřejmě již objektivnější založená na skutečném produktu.
Těším se a děkuji VŠEM
Michal Mikšík |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yohaness
|
Zaslal: út 09. března. 2010 17:58 |
|
|
po 08. března. 2010 16:52 pe3k napsal: |
Malinko odbočím, ale časopis Houbař je v trafikách od 1. čísla. Já si jej od začátku pravidelně kupuji a postupně se z mého okolí přidali 4 lidé, ale nikdo z nich se nestal předplatitelem. Proč ? To nevím, ale je to tak. |
Zajímalo by mě v jakých trafikách? Já jsem chtěl časopis Houbař loni na podzim koupit v Praze. Prodavači časopis většinou buď vůbec neznali, nebo říkali, že berou jen jeden či dva výtisky, které jsou již zadané. Trvalo mi dobrých 14 dní intenzivního hledání, než mi ho prodali v jedné trafice a to proto, že prý pan Novák, co ho tam má zamluvený, si jej již dva měsíce nevyzvedává. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Teri
Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
Zaslal: út 09. března. 2010 19:36 |
|
|
Já se též těším, až budu moct ohodnotit skutečný produkt. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 10. března. 2010 8:01 |
|
|
út března. 09, 2010 3:14 pm Michal Mikšík napsal: |
... kritizovat je jednoduché, ale beru to od těch, kdo něco takového zkusili dělat. Pak je to trochu nezlobte se neobjektivní. ..." |
Myslím, Michale, že v tomto se pleteš. V analogii, která není až tak úplně z mojí hlavy: 1. Aby jsi byl dobrý filmový kritik nemusíš přeci točit filmy! 2. Náš zákazník - náš pán. ... jinak souhlasím |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: st 10. března. 2010 9:11 |
|
|
No asi jo, uznávám a beru zpět (((: |
|
Návrat nahoru |
|
|
pe3k
|
Zaslal: st 10. března. 2010 18:09 |
|
|
út 09. března. 2010 17:58 Yohaness napsal: |
po 08. března. 2010 16:52 pe3k napsal: |
Malinko odbočím, ale časopis Houbař je v trafikách od 1. čísla. Já si jej od začátku pravidelně kupuji a postupně se z mého okolí přidali 4 lidé, ale nikdo z nich se nestal předplatitelem. Proč ? To nevím, ale je to tak. |
Zajímalo by mě v jakých trafikách? Já jsem chtěl časopis Houbař loni na podzim koupit v Praze. Prodavači časopis většinou buď vůbec neznali, nebo říkali, že berou jen jeden či dva výtisky, které jsou již zadané. Trvalo mi dobrých 14 dní intenzivního hledání, než mi ho prodali v jedné trafice a to proto, že prý pan Novák, co ho tam má zamluvený, si jej již dva měsíce nevyzvedává. |
Tak jo , upřesňuji : v Plzni je v trafikách poměrně běžně, ale opravdu ne ve všech. Např. v té trafice kde si ho kupuji mívají na pultu tak 10ks, a to je za rohem (cca 150m) další trafika kde se dá koupit také. Jinak soustavným otravování doženeš trafikanta buď k sebevraždě a nebo k tomu že ho začne vést. To je ovšem problém se všech časopisů pokud za sebou nemají velké, nejlépe nadnárodní vydavatelství. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: pá 12. března. 2010 11:06 |
|
|
S radostí oznamuji, že v pondělí bude číslo na světě a začne distribuce předplatitelům. Těm, kdo by sic htěli koupit třeba jen jedno toto první číslo, nechť mne prosím kontaktují. Tato možnost zde pochopitelně je.
S úctou
Michal Mikšík |
|
Návrat nahoru |
|
|
|