Zaslal: st 31. března. 2010 6:28 Předmět: PLANETA HUB - pěstování lesklokorky lesklé
Už nějaký čas jsem přemýšlel o založení venkovního lesklokořiště - včera nastala vhodná konstalace podmínek. Byl čas, hezké počasí, materiál a chuť do práce Tak pár fotek z akce...
67.58 kB
4) Jako sadbu použiju odplozené substrátové bločky, které rozmělním na hrudky velikosti vejce. Schopnost regenerace podhoubí ověřena už v průběhu zimy.
Očkování.JPG
65.26 kB
3) Když už jsem v tom, tak to poženu do patra. Na pravé úhly nehledím, účel světí prostředky...
Do patra!.JPG
70.14 kB
2) A sypu piliny. MNOHO PILIN (více pilin, více hub - snad)
Mnoho pilin.JPG
61.04 kB
1) Nejdříve řádný výkop...
Výkop.JPG
_________________ "Dejte si co nejvíc práce, abyste doopravdy žili." W. Saroyan
Naposledy upravil planetahub dne st 31. března. 2010 6:36, celkově upraveno 2 krát
Prozatím nic, což ovšem nemusí zákonitě znamenat neúspěch. Ze svých zkušeností vím, že tři roky v outdoor projektu ještě nejsou tak dlouhá doba. Problém je v tom, že jsem se odstěhoval a nemám už možnost to důkladně zkontrolovat, prohrabat, analyzovat výsledek... _________________ "Dejte si co nejvíc práce, abyste doopravdy žili." W. Saroyan
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory