Zaslal: pá 02. dubna 2010 10:02 Předmět: Prodej sadby www.jedlehouby.cz ... zkušenosti
Tak jsem letos konečně vyšel s časem tak, že se dám do pěstění hub. Sháněl jsem různou sadbu v různých obchodech. Rád bych tu prezentoval zkušenost s firmou Jedlé houby. Stalo se, že mi poslali něco jiného než jsem si objednal, tož jsem jim to emailem reklamoval. Navrhli řešení: pošlu sadbu zpět, oni mi pošlou tu správnou a k tomu tobolky se sušenou hlívou jako bonus. Nemám času běhat po poštách ... Špalků se mi nakonec sešlo asi 40 a tak budu mít spíše problém s nedostatkem sadby než s jejím nadbytkem. S díky jsem odmítl a poslal jsem si novou objednávku s poznámkou, aby zkontrolovali pečlivě, že mi posílají to, co jsem si objednal, tj. žádnou kompenzaci jsem nechtěl, ani jsem v objednávce nepsal, že mi minule poslali něco jiného a podobně. A snad právě proto mne mile překvapilo, že mi poslali sadbu navíc sami od sebe - teď mne tak napadá, jestli to nebyl omyl ... věřím, že ne. Chtěl bych jím tímto poděkovat za pěkné gesto, které se nevidí často. Děkuji.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory