Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Mikšík
|
Zaslal: po 29. března. 2010 9:10 |
|
|
Velmi děkuji za další komentář !!!. Jsem moc rád, že se Vám časopis líbí. Nebojte se, laťku kvality rozhodně snižovat nebudeme. Co se týče těch chyb, tak děkuji za upozornění. O tom plakátu víme a trhali jsme si vlasy, když to přišlo z tiskárny, protože jsme prostě nechápali, jak jsme to mohli splést, ale stalo se. No příště se poučíme, rovněž to samé s tím stránkováním. Jde skutečně o poporodní bolesti a věříme, že to příště již bude lepší. Jako malou ochutnávku vám prozradím, že v příštím portrétu bude muchomůrka císařka...
Ještě doplňuji, že ti předplatiteleé, kterým měl být zaslán k časopisu kalendář na rok 2010, jim bude zaslán v nejbližších dnech separátně.
Omlouvám se a děkuji za pochopení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
rosa Anonymní
|
Zaslal: ne 11. dubna 2010 13:20 Předmět: Svět hub |
|
|
Předplatila jsem si také tento časopis a musím říci, že se mi moc líbí, jak obsahově, tak kvalitou papíru. Pouze mám výtku k papírovému obalu časopisu, který mi přišel dosti roztrhaný a časopis byl nacpán do schránky ne přehnutý, ale přímo přelomený. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: po 12. dubna 2010 10:03 |
|
|
Dobrý den
To mne mrzí
Pošlu Vám číslo znovu, jen mi napište vaše jméno do fóra
Příští čísla budou označena velikou nálepkou nepřehýbat
Michal Mikšík |
|
Návrat nahoru |
|
|
rosa Anonymní
|
Zaslal: út 13. dubna 2010 6:43 Předmět: časopis Svět hub |
|
|
Dobrý den,
děkuji vám za vaši nabídku, ale nový časopis mi nemusíte posílat. Jen doufám, že nové číslo dojde v pořádku. Již se na něj těším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Copajetotuto
|
Zaslal: čt 15. dubna 2010 10:23 Předmět: Tak mi to přišlo:-) |
|
|
Michale dostal jsem časopis záhy po objednávce a dokonce jsem už poslal i předplatné - VS 0037 (musím říct, že časopis jsem měl dřív než fakturu mailem).
Časopis vnucuju už několika známým , takže pokud budu śpěšný, kolik dělá provize ? Pokud jsi chtěl slyšet připomínky, tak tady je moje: Marně jsem hledal vůni těch krásných exemplářů. Copa s tím redakce udělá?
Ale vážně. Je to zatím velice slibný a stročkovec mě oddělal úplně. Tahle krása že bejvávala tržní houba? To musela růst všude. Já to chci zpátky!!! A redakci držím palce, aby v téhle době ekonomicky přežila. _________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: út 20. dubna 2010 14:18 |
|
|
Moc děkuju, budeme dělat vše, abychom se udrželi, ale bez čtenářů to nepůjde, takže předem děkuji všem současným i budoucím předplatitelům.
S úctou
Michal Mikšík |
|
Návrat nahoru |
|
|
houbař
|
Zaslal: čt 17. června 2010 15:31 Předmět: druhé číslo |
|
|
gratuluji k udržení kvality časopisu - dokonce i šotek méně řádil, nalezl jsem pouze přerostlé výtrusy u kačenky české na str.20 (uvedeny mm místo μm) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fíla
|
Zaslal: so 19. června 2010 5:42 |
|
|
Velice kvalitní čtivo!Jen tak dál! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: út 22. června 2010 9:50 |
|
|
Děkuji za kladné ohlasy. Děkuji za zachování přízně časopisu.
S pozdravem
Michal Mikšík
šéfredaktor časopisu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Fokt
|
Zaslal: ne 07. listopadu 2010 17:55 |
|
|
také chválím, dvě čísla která jsem od Vás dostal na včerejším "Dni s houbami" mi asi bude trvat chvíli přečíst, neb jsem pracovně vytížen, nicméně článek o květnatci se mi moc líbil a fotky, no, budu si muset pořídit lepší foťák, abych se jim alespoň trochu přiblížil |
|
Návrat nahoru |
|
|
|