Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Slimáci a modrofialové cosi ...
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seekorka

PříspěvekZaslal: ne 25. července 2010 22:07
  Předmět: Slimáci a modrofialové cosi ...
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dneska při procházce v totálně bezhoubovém (bohužel) lese jsem narazila na dva dost velke slimáky a mezi sebou meli takovou zvláštní hroudu modrofialové barvy.
Na fotce je víc modrá, ale v reálu byla o tón víc dofialova.

NEvím zda hodovali na nějaké houbě, zbytku vyhozeného jídla od lidí (mám bujnou fantazii) nebo zda jde o plod jejich "slizké" lásky.
Poradí někdo?
To kolem hroudy byla taková průhledná pěna.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: po 26. července 2010 4:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To modrofialové "cosi",jsou jejich pohlavní orgány. http://members.optushome.com.au/awnelson/davidavid/slug/4.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
seekorka

PříspěvekZaslal: po 26. července 2010 8:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jé, díky moc, já se snažila něco v noci najít, ale tak šikovná jsem nebyla Smile

Vědět, že jde o sexuální akt, tak odvrátím svůj zrak Laughing Takhle mám mravní úhonu ... Embarassed Laughing
Teri

PříspěvekZaslal: po 26. července 2010 21:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jééé já to taky párkrát viděla, ale že slimejše ruším zrovna při aktu mě teda nenapadlo ani náhodou Rolling Eyes , myslela jsem, že něco ožírají, jako ostatně pořád Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru