Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Michal Mikšík na Radiožurnálu
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oťas

PříspěvekZaslal: st 18. srpen 2010 15:08
  Předmět: Michal Mikšík na Radiožurnálu
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dnes něco po desáté byl hostem Radiožurnálu Michal Mikšík. Kdo si chce jeho povídání (resp. rozhovor s paní Shánělovou) poslechnout je zde: http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2121361&drm=1 on line
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman Manak

PříspěvekZaslal: st 18. srpen 2010 18:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Myslím, že projev byl hodně dobrý. Pro toho, kdo v lese tráví každou chvilku, asi nic nového nepřinesl, ale pro sváteční houbaře byl určitě přínosný. Jen se bojím, že se na základě tohoto rozhovoru v lese objeví spousta "rozkopávačů" Sad
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 18. srpen 2010 20:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji, jsem rád, že se rozhovor líbil. Bylo to moc milé povídání s velmi sympatickou moderátorkou. Více o rozhovoru najdete také na: www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/771964

Michal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Roman Manak

PříspěvekZaslal: čt 19. srpen 2010 19:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Teď jen doufám, že jsem neurazil a že dostanu další číslo Světa hub Very Happy Ale ne, opravdu se mi to líbilo, i když pro mě tam nebyla žádná novinka. Ale mám hodně rád takovéto popularizační přednášky. Lidé se aspoň dozví něco nového - jen teda doufám že ti správní lidé a ne "rozkopávači" Very Happy
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: pá 20. srpen 2010 7:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nebojte já přijmu i kritiku ostrou jako břitva !!!
časopis Svět hub dnes "vylezl" z tiskárny a v pondělí bude distribuován předplatitelům a na stánky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Roman Manak

PříspěvekZaslal: pá 20. srpen 2010 18:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No to doufám, už se na něj třesu jak osika Smile I když má svoje mouchy (o tom už zde byla zmínka v jiném tématu), tak je to podle mě opravdu hodně kvalitní časopis, který, doufám, jen tak z našeho trhu nezmizí!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru