Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hydnellum mirabile - Lošákovec podivný
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: út 21. září 2010 16:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zmiňování konkrétních lokalit se vyvaruju, to beru a dám si na to pozor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
burlik

PříspěvekZaslal: st 22. září 2010 10:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 21. září 2010 16:01 Michal Mikšík napsal:
Ne tak já nechci tady rozvířit nějaké negativní diskuse, já to co píše Jirka svým způsobem beru a má v mnoha ohledech pravdu. Přiznám se, že bych měl (kdybych se k tomu přinutil) sesumírovat co všechno jsem tam našel a celému projektu by to pomohlo. Já jsem chtěl (asi nešikovně) jen říci, že jsem rád, že to tam Jirka studujue, protože díky němu se tam našlo fakt spousta zajímavých druhů a stornujte mou zásluhu Very Happy na lošákovci, jen jsem chtěl upozornit na zajímavý nález a to je vše. jirkovi ještě jednou dík a za mne i malá omluva.

Houbám zdar.

OK. Doufám, že jsem Tě veřejně zase tak moc nepranýřoval a vnímám řádky výše jako závazek, že do konce října dostanu seznam z lošákovcovi lokality a do konce listopadu z Prahy Smile) //Třeba Tě pak i veřejně pochválím Smile//

Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 22. září 2010 10:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aby si někdo nemyslel, že jsem borec a nálezce této houby, tak upravuji:
(nevím proč by člověk měl být hned borcem, že něco najde nebo vyfotí).
Houbu (konkrétně tuto plodnici) poprvé nalezl J. Burel, o čmž jsem v době kdy jsem ji fotil nevěděl, takže mě považujte jen za fotografa plodnice v daném stádiu. Účelem bylo jen upozornit na zajímavý nález a pokud z mého příspěvku někdo usoudil, že se považuji za nějakého vejtahu, co se chlubí cízím peřím, tak sorry. Psal jsem, že jsem houbu našel, což není lež, jen jsem ji nenašel jako první.

Chtěl jsem poukázat na nález zajímavého druhu, poděkoval jsem člověku, který ji určil. Nálezci houby se omlouvám a ukončuji tuhle žabomyší válku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> DAtlas - Atlas diskuse Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru