Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: pá 01. října 2010 5:34 Předmět: Web: www.nasehouby.cz |
|
|
Právě jsem narazil na pro mne nové stránky. Jejich kvalita je velmi dobrá. Podobně jim bych chtěl oživit budování našeho Atlasu. Doporučuji! http://www.nasehouby.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Roman Manak
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: pá 01. října 2010 7:21 |
|
|
No já o stránkách vím už trochu delší dobu a čas od času je využívám. Hodně se mi líbí - mají to hodně hezky udělané, třeba ten atlas se mi líbí mnohem víc než tady na Damyku. Ale zase je tam míň informací o jednotlivých druzích než tady |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenochod
Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá 01. října 2010 16:52 Předmět: www.nasehouby.cz |
|
|
Zatím jen namátkou zkouknutých pár položek:
Líbí: úroveň obrázků
Nelíbí:chybí informace o poživatelnosti (jedlá,nejedlá,neznámá,podezřelá,mírně nebo prudce či smrtelně jedovatá) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Roman Manak
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: pá 01. října 2010 17:30 Předmět: Re: www.nasehouby.cz |
|
|
pá 01. října 2010 16:52 Lenochod napsal: |
Zatím jen namátkou zkouknutých pár položek:
Líbí: úroveň obrázků
Nelíbí:chybí informace o poživatelnosti (jedlá,nejedlá,neznámá,podezřelá,mírně nebo prudce či smrtelně jedovatá) |
Jo, pravda, občas je tam dost zavádějící informace o jedlosti/nejedlosti. Já, jelikož nejsem praktický houbař, tak ty informace jsou pro mě použitelné. A když už něco sbírám k jídlu, tak si to ověřím raději v několika atlasech... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenochod
Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá 01. října 2010 18:23 |
|
|
Nezjistil jsem zatím,že by tam byly informace zavádějící.Ony tam nebyly žádné.Zkoukl jsem třeba bedlu kaštanovou a ostrošupinnou,u těch by bylo namístě varovat před sběrem,že působí amanitinové otravy se selháním jater jako u much. zelené.
EDIT:
Není to pravidlem,někde info je:třeba Jidášovo ucho,sametonožka,pečárka zápašná,much. zelená.Když se ale rozhlédnu u nás po Datlasu,taky mnohde chybí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
no-X Čestný člen
|
Zaslal: čt 02. července 2015 10:32 |
|
|
Nevíte, co se stalo s webem? Byl někam přesunutý, nebo jej už autor nechce provozovat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Teri
Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
|
Návrat nahoru |
|
|
no-X Čestný člen