Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: st 06. října 2010 6:16 Předmět: Re: Hnědák
út 05. října 2010 20:05 Labuťák napsal:
Jen pro zajímavost.Fotky týden po sobě.Ani nevím,jak se nám podařilo jít týden po sobě na stejný místo.
Perfektní. Já si kdysi vyhlídnul jeden hnědák s tím, že se zkusím na stejné místo vrátit další týden a pak další a pak další... No prostě, že zkusím trochu zdokumentovat jeho růst, protože tahle houba se mi moc líbí a zajímalo mě, jak se s té sírově žluté barvy postupně stává ta tmavě hnědá. Bohužel už další návštěva dopadla tak, že hnědák byl pryč a zůstalo tam po něm jen něco neidentifikovatelného - někdo ho asi ukopnul/uříznul a nechal na místě.
Kdyby se ti povedlo zase náhodou povedlo jít znovu na to samé místo, tak ho vyblejskni zase
Pokusím se,ale bohužel to bylo před dvěma měsícema.Měl sem trochu problém a noťasem a prodejce využil měsíční lhůty na opravu.A navíc mám teď trochu frmol v práci.Ale pokusím se.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory