Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hypholoma fasciculare?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bia

PříspěvekZaslal: so 06. listopadu 2010 16:13
  Předmět: Hypholoma fasciculare?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

nalezena na kmeni dubu

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 06. listopadu 2010 17:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bez pohledu zespoda (tedy na lupeny) to stoprocentně určit nelze. Ale na první pohled je to ona, a pokud chutnala hořce, je to skoro jistota.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman Manak

PříspěvekZaslal: so 06. listopadu 2010 21:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tuhle houbičku znám dost dobře a vypadá to, že to je ona. Ale bez dalších údajů to opravdu jistě určit nelze
Lenochod

PříspěvekZaslal: ne 07. listopadu 2010 6:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vypadá to,že je to ona.Třepenitka cihlová by byla víc do ruda a mohla by mít větší klobouky.Jen se divím,že zas okolo obrázku houby opruzuje reklama,že moje IP zas něco vyhrála.Kolika lidem denně to navykládají ?S blokováním reklam nemám dost zkušeností a tak si netroufám zasahovat. Smajlík jsem si zobrazil z jiných stránek.
Bia

PříspěvekZaslal: ne 07. listopadu 2010 19:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne 07. listopadu 2010 5:08 Lenochod napsal:
Vypadá to,že je to ona.Třepenitka cihlová by byla víc do ruda a mohla by mít větší klobouky.Jen se divím,že zas okolo obrázku houby opruzuje reklama,že moje IP zas něco vyhrála.Kolika lidem denně to navykládají ?S blokováním reklam nemám dost zkušeností a tak si netroufám zasahovat. Smajlík jsem si zobrazil z jiných stránek.

reklamy je treba blokovat nejlepsi addony do firefoxu jsou ABP(ad block plus) a NoScript s nima reklama nema sanci Smile

k topicu:tak jsem ji dneska okusil a byla dost horka takze to asi bude ona
Míra

PříspěvekZaslal: ne 07. listopadu 2010 20:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne 07. listopadu 2010 18:51 Bia napsal:

reklamy je treba blokovat nejlepsi addony do firefoxu jsou ABP(ad block plus) a NoScript s nima reklama nema sanci Smile

ABP i NoScript mám, odfiltrují toho dost a přesto se mi ta stránka moc nezamlouvá. Co kdybys sem vkládal fotky a ne odkazy na fotky, které jsou takovýchto stránkách, které obtěžují vším možným, protože ne všichni tyto doplňky mají a nebudou si je pořizovat kvůli tomu, že sem někdo vkládá takovéto odkazy.
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 08. listopadu 2010 0:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne 07. listopadu 2010 19:19 Míra napsal:
ne 07. listopadu 2010 18:51 Bia napsal:

ABP i NoScript mám, odfiltrují toho dost a přesto se mi ta stránka moc nezamlouvá. Co kdybys sem vkládal fotky a ne odkazy na fotky, které jsou takovýchto stránkách, které obtěžují vším možným, protože ne všichni tyto doplňky mají a nebudou si je pořizovat kvůli tomu, že sem někdo vkládá takovéto odkazy.
Za to bych se taky velice přimlouval, mluvíš mi z duše...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru