Zaslal: út 02. listopadu 2010 19:52 Předmět: Hřib obrovský
60 tun? To snad ne. To se mi ani věřit nechce. Je taky možné, že jsem se trochu sekl při odhadu měr. Tak mě teď napadlo, že bych si příště měl s sebou vzít i metr. Nebo spíš pásmo. JGLN. _________________ JGLN
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: út 02. listopadu 2010 19:54 Předmět: Re: Hřib obrovský
út 02. listopadu 2010 19:52 Jiří Novák napsal:
60 tun? To snad ne. To se mi ani věřit nechce. Je taky možné, že jsem se trochu sekl při odhadu měr. Tak mě teď napadlo, že bych si příště měl s sebou vzít i metr. Nebo spíš pásmo. JGLN.
A nestačila by váha? To by se nemuselo nic počítat
Zaslal: po 20. prosince 2010 22:56 Předmět: Hřib obrovský
Přátelé. doufám, že až budu příští rok na dovolené v České Kanadě, tak že se mi opět povede tento hřib vyfotit. A budu se snažit, aby byl focený lépe než letos. Akorát musím přiznat jednu věc: Já k němu více méně zabloudil. A dodnes nevím jak! Takže to překvapení: Jdete lesem a najednou se před vámi objeví toto monstrum! (Navíc ještě mi jeden známý krátce před tím poslal lakem \jak já říkám emajlu\ fota kamenných hřibů v ČR, a tento tam nebyl!) V tu ránu jsem nepřemýšlel a jen fotil, aniž bych se podíval na to, jak mám nastavený foťák. Já vím, je to moje chyba. V České Kanadě je běžně k vidění seskupení nejrůznějších balvanů, které ve výsledku můžou vytvářet v pozorovateli nejrůznější asociace už jenom tím, jak jsou poskládané (viz moje PFka, kterou se budu snažit sem vložit.). Ale že tam potkám i toto, jsem vůbec nečekal. _________________ JGLN
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory