Zaslal: čt 06. ledna 2011 21:48 Předmět: představení
dobrý den všem, jsem zde nový a chtěl bych se tímto představit.
žiju na Podblanicku, zajímám se o přírodu, zejména ptáky, z nich hlavně sovy a před rokem jsem začal Podblanicko fotografovat.Tím se vyprofiloval můj zájem dále na denní motýly, rostliny a houby.Z uvedeného jsou ty houby pro mne největším oříškem a rád bych požádal touto formou o pomoc s eventuálním určením.Vím, že dle fotek to nelze v mnoha případech udělat ale něco snad přece.myslím, že mám nafocené i některé méně běžné houby jako třeba kržatku šikmou (jestli jsem ji tedy určil správně) a právě rada někoho zkušenného by mi velmi pomohla.zatím žádného mykologa neznám osobně.pokud by se někdo nabídl byl bych velmi rád.zatím zkusím dát něco do poradny a taky mám něco málo na svých "webovkách" www.podblanicko-mujkraj.cz. kdyžtak se podívejte jestli tam nemám nějakou vysloveně blbost.
dík
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory