Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Penízovka sametonohá 2011
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 19. ledna 2011 17:02
  Předmět: Penízovka sametonohá 2011
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zdravím všechny fandy a přispívající tohoto serveru. Letos jsem se rozhodl, že si tady rozšířím svoje houbařské znalosti. Narodil jsem se 25km od Vysokých Tater mám k houbařině a návštěvám lesa už od malička pozitivní vztah. Osud mně před pár lety odplavil do Prahy. Nikdy sem nevěřil, že bych tady v panelákově něco našel. Very Happy .

První lednové oteplení mně zaskočili kousek od tramvajové zastávky Sídliště Barrandov - Praha 5 první penízovky. Nikdy jsem je nezbíral, psali, že je to nej, co může les nabídnout v lednu tak jsem je sebral. Heh, žiju...tak mně jenom prosím ujistěte že je to správně.

Místo je pravděpodobně v nějakém náletu...les to jistě není, listnatý z občasným modřínem. Táhne se to do Prokopského údolí, ale bylo to kousek od křižovatky do Klukovic. Nakonec ty paneláky jsou tam vidět.

nalezeno: 13.1.2011 v 10:28 Penízovka sametonohá

51.33 kB    
Barrandov Penizovka.jpg
   Barrandov Penizovka.jpg

82.84 kB    
Barrandov Penizovka 1.jpg
   Barrandov Penizovka 1.jpg

59.45 kB    
Barrandov Penizovka 2.jpg
   Barrandov Penizovka 2.jpg
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 19. ledna 2011 17:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Určení v pořádku - jenom bych si dal pozor, zda tam nechodí pejsci Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 19. ledna 2011 17:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

re: Pantáta - trefa....do černého. Ale jako člověk z dobrou místní znalostí jsem čekal, že je seberou hladoví bezdomovci co tam bydlí ve stanech. Very Happy
happen

PříspěvekZaslal: st 19. ledna 2011 17:31
  Předmět: autor info
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ani nevím..jak se mi to povedlo. Myslel jsem, že anonym nemůže přispívat. happen Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru