Známá ji doma měla, pěstovala ji v mléce, které pak podle návodu pila. " Houba" opravdu dokáže z mléka udělat "kefír" či skoro až s jogurtovitou konzistencí. Byla jí doporučena na nějaké ženské potíže. Krom vyšší spotřeby mléka prý vůbec nechutnala skvěle, říkala tomu chrchlíky a v ničem jí nepomohla. " Houba" se v mléce výborně rozmnožuje, takže se lze často setkat s inzeráty kde se nabízí. Asi po 3 měsících prý houbu vyhodila.
Známá ji doma měla, pěstovala ji v mléce, které pak podle návodu pila. " Houba" opravdu dokáže z mléka udělat "kefír" či skoro až s jogurtovitou konzistencí. Byla jí doporučena na nějaké ženské potíže. Krom vyšší spotřeby mléka prý vůbec nechutnala skvěle, říkala tomu chrchlíky a v ničem jí nepomohla. " Houba" se v mléce výborně rozmnožuje, takže se lze často setkat s inzeráty kde se nabízí. Asi po 3 měsících prý houbu vyhodila.
No já bych nechtěl hodnotit zda pomohla nebo ne, ale co se chuti týče, tak bych se se známou neztotožnil. Moje zkušenost je taková, že po jednodenním odležení nemá co do chuti tento "kefír" konkurenci. _________________ "Dejte si co nejvíc práce, abyste doopravdy žili." W. Saroyan
Zaslal: st 16. listopadu 2011 19:45 Předmět: Tibetská kefírová houba ...
čt 27. ledna 2011 16:43 DavidusCZ napsal:
.... Krom vyšší spotřeby mléka prý vůbec nechutnala skvěle, říkala tomu chrchlíky a v ničem jí nepomohla. .....
... záleží na tom, jakého mléka se používá ... z kupovaného krabicáku není rozhodně tak dobrý kefír jako z čersvě nadojeného nebo z prodejního automatu ... ... více viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1674 (pozn: na Foru u Pramene se nepřihlášeným v některých sekcích nezobrazují odkazy a některé obrázky!) ...
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory