Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
český časopis Mykologia na prodej - všechny ročníky !!!
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 18. května 2011 9:31
  Předmět: český časopis Mykologia na prodej - všechny ročníky !!!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nabízím všechny ročníky (8) nádherného časopisu Mykologia, který vydával J. Velenovský ve dvacátých letech minulého století. Rarita a klenot do Vaší mykologické knihovny

Cena 2500,-

V případě zájmu pište na michal.miksik@gmail.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Teri

PříspěvekZaslal: st 18. května 2011 16:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A proč si je teda Michale kupoval na aukru, když je po dvou měsících zase prodáváš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pirhula

PříspěvekZaslal: st 18. května 2011 19:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tomu se Teri říká OBCHOD Very Happy Pulchront.... je zdatný obchodník, ještě nikdy jsem nad ním na Aukru nevyhrál Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: čt 19. května 2011 8:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já Vám to řeknu zcela upřímně. Spoustu knih o houbách kupuju jen pro další obchod - zejména ale do zahraničí. To je moje legitimní právo. Vydělat si každý měsíc pár tisícovek k platu je por mne vítané, zvláště když máte miminko. Doba je zlá a každý chce něco trhnout. Každý to dělá po svém, nebudeme si nic nalhávat, každý se snaží vydělat si něco bokem. Pokud to nikdo nekoupí nemusím zoufat, v zahraničí je vždy dost zahraničních kupců, ale snažím se vždy myslet nejdříve na lidi od nás. Já mám doma desítky českých knih o houbách v několika kusech, abych mohl případě uspokojit poptávku po nějaké.
Teri

PříspěvekZaslal: čt 19. května 2011 9:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No co k tomu dodat Michale, Ty si to raději nasyslíš, koupíš to za kolikrát o několik set víc jen proto, abys to pak doprosrdečně jako velikou vzácnost mohl nabídnout k prodeji jiným.

Vážení přátelé, pokud má někdo o časopis mykologia zájem, mohu 5 dílů oskenovat zcela zdarma, odměnou mi budiž hřejivý pocit u srdíčka Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: čt 19. května 2011 14:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No já je mám doma komplet Mykologie ještě 2x tak proč ne. Na druhou strnu já jsem veliký bibliofil a mít něco jako originál je pro mne cenné. Samozřejmě že je lacinější mít něco naseknované, ale kniha je kniha. Já taky za drahý prachy nakupuju jiný starý knihy o houbách a to za ceny mnohem vyšší a to se zase napakuje někdo jiný, takže je to fifty fifty....je to jen obchod a není důvod v tom hledat něco špatného. Obchod funguje vždy na stejném prinicpu. Pokud kuli tomu ze mě chcete dělat vydřiducha je to bezpáteřní argumentace. Já to nikomu nenutím, na druhou strabnu vím a mám s tím bohaté zkušenosti, jakou které knihy mají cenu a tato cena odpovídá tomu, co je nabízeno. Nic více nic méně.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 19. května 2011 15:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Co kdo kde za kolik koupí a jinde prodá je jeho věc, a pokud to i správně zdaní je to zcela legální a nikdo nemá sebemenší právo jakkolivě toto hanlivě označovat. Pokud někdo něco skenuje a posílá do oběhu dále, pak nemá-li k tomu oprávnění může to být z pohledu platných zákonů v některých případech klasifikováno jeko krádež. Nepouštějme se tu prosím do debat na toto téma Wink

Respektujme, že každý má své svobody, a jedna z nich je jistě určit si cenu toho, co je moje a chci to prodat, na ostatních je tuto cenu buď akceptovat, nebo usmlouvat nižší, a nebo to nekomentovat Wink DAMyko je webem o houbách! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: čt 19. května 2011 16:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Načíst si životní prostor ze sbírky zákonů ČR, to už tu jednou bylo... Snad to nechat již bez komentáře.
co je vám do toho
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne 05. června 2011 0:30
  Předmět: autorská práva k Velenovskému
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Viz aut.z. § 27 odst. 1. Dále netřeba slov.
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: ne 05. června 2011 7:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ano právě tak.I z toho důvodu doma nemám prakticky kopii jediné knihy o houbách - jen originály. A kdo má rád knihy určitě bude souhlasit, že originál kniha je prostě kniha. Líp to říci neumím.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru