Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: ne 22. května 2011 16:09 Předmět: Povídáte si s houbami? :-)
Docela by mě zajímalo jestli si při svých mykoprocházkách s houbami někdy povídáte nebo jestli jsem jenom já takový blázen. Zrovna dnes jsem si povídal s jedním troudnatcem kopytovitým. Říkal jsem mu asi toto: "Ty bl*če. Kdybys nebyl tak nenažraný tak jsi ještě mohl žít."
Byl to starší troudnatec na buku, který mu zjevně padl za oběť. Podobné oslovení si vysloužil i jeden Phellinus a nejlepší rozhovor jsem měl s Piptoporus betulinus, který na lokalitě zlikvidoval několik bříz.
Ušetřené mých slov nebyly ani další druhy a mnohdy to byla slova pochvalná. Třeba korunokyjce jsem vysvětloval, že je sice běžná houba, ale za fotku stojí. Jen kdyby chtěla vyrůst na trošku lepším místě, kde by se líp fotila. Ale nejvíc jsem si popovídal s řasnatkami (zatím nevím jakými přesně, čeká je mikroskop). Bylo jich tam obrovské množství a některé z nich jsem nechtěně zašlápnul a tak jsem se jim omlouval. A jedné z nich jsem při focení říkal: "Ahoj pezizo, ty jsi tak krásná, že si tě musím vyfotit. Jen kdybys rostla o metr dál, byla by ta fotka lepší."
Tak co o mě soudíte? Myslíte že patřím do blázince nebo je tu ještě někdo, kdo tu s houbami provádí podobné rozhovory? _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Ne do blázince nepatříš proto že víš že blázen jsi. Do blázince patří ti co si myslí že jsou normální. Taky si povídám, dle nálady s čímkoli hmotným i nehmotným. )
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zaslal: čt 26. ledna 2012 1:10 Předmět: Re: Povídáte si s houbami? :-)
ne 22. května 2011 15:09 ram2007 napsal:
Docela by mě zajímalo jestli si při svých mykoprocházkách s houbami někdy povídáte nebo jestli jsem jenom já takový blázen. Zrovna dnes jsem si povídal s jedním troudnatcem kopytovitým. Říkal jsem mu asi toto: "Ty bl*če. Kdybys nebyl tak nenažraný tak jsi ještě mohl žít."
Byl to starší troudnatec na buku, který mu zjevně padl za oběť. Podobné oslovení si vysloužil i jeden Phellinus a nejlepší rozhovor jsem měl s Piptoporus betulinus, který na lokalitě zlikvidoval několik bříz.
Ušetřené mých slov nebyly ani další druhy a mnohdy to byla slova pochvalná. Třeba korunokyjce jsem vysvětloval, že je sice běžná houba, ale za fotku stojí. Jen kdyby chtěla vyrůst na trošku lepším místě, kde by se líp fotila. Ale nejvíc jsem si popovídal s řasnatkami (zatím nevím jakými přesně, čeká je mikroskop). Bylo jich tam obrovské množství a některé z nich jsem nechtěně zašlápnul a tak jsem se jim omlouval. A jedné z nich jsem při focení říkal: "Ahoj pezizo, ty jsi tak krásná, že si tě musím vyfotit. Jen kdybys rostla o metr dál, byla by ta fotka lepší."
Tak co o mě soudíte? Myslíte že patřím do blázince nebo je tu ještě někdo, kdo tu s houbami provádí podobné rozhovory?
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory