Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Veselá soutěž pro každého
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 07. června 2011 21:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj Libore, registruji Tvou účast. Těch "pár korun" je velmi trefné označení. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 07. června 2011 21:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož já si tipnu 700,- Kč, uvidíme, jak daleko jsem od reality Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 07. června 2011 23:36
  Předmět: Nemá to smysl dále protahovat, protože vše je už stejně jasné.
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Knihu jsem pořídil za 150 Kč.

Velký kulový vyhrává: Abbadon!!! Sláva, sláva, sláva! Very Happy Very Happy Trefil to naprosto přesně. Gratulace putuje do krásného města Litoměřice.

Ostatním děkuji za účast. Tak čau, a příště zase všichni... Laughing A zůstaňte veselí a hraví! Wink

Nakonec bychom se však měli společně zamyslet nad tím, co si z této soutěže můžeme vzít jako poznatek do života. Tedy: xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx. xx xx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx! xxxxxxx xxxx xxxx, x xxxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxx xx, xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx. xxxxxx ... xx xxxx xx xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx: xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx, xxxxx xx xxxxx xx xxxxxx xxxxx x xxxxxxx. xxx xxxxxxxx x xxxxxx!!!

Poznámka: Závada není na vašem přijímači, nesnažte se srovnat obraz. Smile Své poučení do života jsem si tentokrát zcenzuroval sám, abych aspoň s něčím tady udělal Bobovi radost a ušetřil mu práci - doufám, že je s výsledkem jeho vpravdě mateřské výchovy svých damykoželviček konečně spokojen. Wink
Abbadon

PříspěvekZaslal: st 08. června 2011 11:32
  Předmět: Re: Nemá to smysl dále protahovat, protože vše je už stejně jasné.
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji moc všem za účast Smile byli jste opravdu super spolusoutěžící Smile a doufám že ctíte heslo : Není důležité vyhrát ale zúčastnit se !
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru