Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Soukromé zprávy
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flassch

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 17:54
  Předmět: Soukromé zprávy
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Kratičký dotaz a připomínka k soukromé zprávě.

Bylo by možné, v rámci posílání soukromých zpráv povolit zasílání přiložených souborů?

Je mi jasné, že místo pro soukromé zprávy je kapacitně velmi omezeno, ale nám, kteří škemráme o popisy lokalit, by velice prospělo, pokud by bylo možné v soukromé zprávě zasílat i soubor ( např. mapku nálezu, např s omezenou velikostí 100kb).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 21:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dobrá, posílání příloh v SZ jsem povolil. Je povolena jedna příloha ve zprávě do standardní velikosti 256 kB. Aby se schránky SZ nestaly skladištěm, je nastavena nejvyšší celková velikost příloh ve schránce na 512 kB. Větší a více jedině přes e-mail.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
flassch

PříspěvekZaslal: so 06. května 2006 21:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 08. května 2006 8:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ten zakaz priloh je pozustatek nastaveni, ktere jsem kdysi udelal ja. Nemoznost jsem volil proto, ze ti co si vymenuji soubory obvykle znaji sve email adresy a mohou tak posilat mnohem efektivneji pres email. Efektivneji myslim tak, ze jednak lze posilat i velke soubory, lze posilat neomezeny pocet a lze je posilat vice lidem najednou. Proto jsem to povazoval za zbytecnost a ponechal vypnuto. Toz tak neco z historie Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru