Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Roman Manak
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: so 07. ledna 2012 21:31 |
|
|
No já nevím, nechci nikohzo urazit. Ale 150000 je opravdu dost. Když to tak vezmu, tak kdyby jej odebralo 1500 lidí, tak to vychází 100 korun na výtisk. A to je dost. Vypadá to, že pan Baier je štědrý sponzor _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: ne 08. ledna 2012 10:58 |
|
|
pan Baier toto prohlásil na jrdé přednášce,,poslední dvojčíslo zadotoval ze svého...jinak pana Mikšíka prohlásil za podvodníka dodnes nevidělani korunu a o tom se také odvijí cena knihy Naše holubinky,,peníze musí dostat na zpět,, |
|
Návrat nahoru |
|
|
Abbadon
|
Zaslal: ne 08. ledna 2012 11:49 |
|
|
ne 08. ledna 2012 10:58 Anonymous napsal: |
pan Baier toto prohlásil na jrdé přednášce,,poslední dvojčíslo zadotoval ze svého...jinak pana Mikšíka prohlásil za podvodníka dodnes nevidělani korunu a o tom se také odvijí cena knihy Naše holubinky,,peníze musí dostat na zpět,, |
Tak a právě jste zase zadělal na to, že se tu bude řešit kdo je a není podvodník Já myslím, že tyhle věci by se měly řešit mezi těmi kdo jsou do toho zapleteni
btw: je pravda že ta cena knihy o holubinkách mě také překvapila ale považoval jsem to za příhodnou cenu pro kvalitní knihu takže i tenhle názor mě přijde dost nepodložený |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: po 09. ledna 2012 9:14 |
|
|
Prosím držte debatu v mantinelech slušnosti a vzájemné úcty jinak bude smazána! Anonymní vystupování věrohodnosti nepřidá |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yohaness
|
Zaslal: po 09. ledna 2012 11:01 |
|
|
ne 08. ledna 2012 10:58 Anonymous napsal: |
Tak za prvé - mohl by ses nám představit? Anonymě šířit pomluvy umí každý ubožák.
Za druhé - proč to děláš? Celé je to lež a ty to dobře víš. Ing. Baier by nic takového veřejně nešířil, zrovna minulý týden jsme spolu řešili, jak znovu oživit časopis.
To jen na vysvětlenou ostatním, prosím nekomunikujte s anonymy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: so 21. ledna 2012 19:55 |
|
|
Vážený Anonyme:
Dovol mi reagovat na tvůj příspěvek:
Nevím na jaké přednášce toto padlo, ale pokud padlo, tak to prosím podložte nějakým důkazem.
Za druhé co se týče knihy o holubinkách, tak kniha Naše holubinky neexistuje. Pokud mluvíte o knize naše holubinky, tak ta vyšla dlouze předtím, než začal vycházet časopis Svět hub. Pokud mlvíte o knize holubinky z nakladatelství Academia, tak tam je ta cena adekvátní rozsahu, jejím hlavním autorem vůbec není pan Baier ale pan Socha a vůbec nemůže ovlivnit výši ceny, pokud se podíváte na knihy ve stejné edici stojí uplně stejně.
Pokud mluvíte o časopisu, ano byl to projekt, který nedopadl podle mých představ a to se někdy stává a kdo si něco takového nezkusil dělat, neví jak je to obtížné.
Nazývat mne podvodníkem je od vás nehorázné a je to pomluva, žádného podvodu jsem se v souvislosti s časopisem nedopustil, ani v jiné činnosti. Pokud považujete za podvod, že se něco nepovedlo, tak se naučte zákony a názvy knih a také si ověřte fakta.
Michal Mikšík
Zaslal: 08. ledna 12, 10:58 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
|
Návrat nahoru |
|
|
|