Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Excellent site identyfikacji grzybów
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LanaPencl

PříspěvekZaslal: út 20. března. 2012 10:43
  Předmět: Excellent site identyfikacji grzybów
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Poznaj nową stronę internetową www.mushlook.com gljivama.Odlična na miejscu w celu identyfikacji grzybów.
Strona jest jeszcze w budowie, jest używany do identyfikacji grzyba, łatwy w użyciu, czytelny i bardzo pomocny.

Naposledy upravil LanaPencl dne st 21. března. 2012 12:51, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 20. března. 2012 14:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

www.­mushlook.­com Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LanaPencl

PříspěvekZaslal: st 21. března. 2012 12:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Opravena chyba.
Omlouváme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 21. března. 2012 16:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

jojo, už jsem jí tu inzeroval také viz http://www.damyko.info/ForumA/viewforum.php?f=6
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman Manak

PříspěvekZaslal: st 21. března. 2012 20:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 21. března. 2012 15:14 Bob napsal:
jojo, už jsem jí tu inzeroval také viz http://www.damyko.info/ForumA/viewforum.php?f=6

A já jsem si říkal, že jsem ten odkaz už viděl Smile Každopádně pěkná stránka, chce to ale dotáhnout do konce

Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru