Zaslal: st 30. ledna 2013 0:42 Předmět: Záhadnej kovář? - Boletus luridiformis var. immutatus
Fajn večer všem, chtěl sem se zeptat, jestli se někdo z vás setkal s NEmodrající formou Hřiba Kováře jako já? Nikde o ní nejsou ani zmínky, jen podotknu, že plodnice rostla mezi ostatními a ty modraly normálně, takto nemodrající tam byly 3 kusy, Pavel Svoboda mi řek, že by to moh bejt: boletus erythropus var. immutatus , což by byla docela vzácnost. Co vy na to? Jinak plodnice nebyly nijak zaschlé,rozmočené, porušené či nějak jinak ovlivněné, byly v tý nejlepší formě.
Zaslal: st 30. ledna 2013 21:39
Moc pěkný, na takovýho jsem ještě nenarazil. Ale je tu téma, kde diskutující popisuje, že našel kováře, který pro změnu červenal Ta variabilita barevných hřibů je úžasná.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory