Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
problém s fotkama
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mlčochherp

PříspěvekZaslal: út 04. června 2013 17:38
  Předmět: problém s fotkama
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

nemůžu zde dát žádnou fotku, požadovaná velikost fotek je příliš malá, moje fotky mají 500 kB nebo trochu více. Crying or Very sad Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: út 04. června 2013 17:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je to omezení kvůli prostoru. Na netu máš plno prográmků na zmenšení a úpravu fotek zdarma. Stačí zadat dotaz do Google. Možná ti sem i někdo nějaký konkrétní doporučí. Já je zmenšuji v Zoneru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavka

PříspěvekZaslal: út 04. června 2013 18:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já na zmenšování používám IrfanView, jde to v něm velice pohodlně a podporuje i dávkové zpracování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mlčochherp

PříspěvekZaslal: st 05. června 2013 15:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

já mám těch fotek hub ale docela dost a i když tady budu chtít dát nějakou fotku, nezhorší se její kvalita, když jí zmenším - třeba detaily atd a vůbec jak se to v tom zoneru upravuje ta velikost já v tom moc neumím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tori
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 05. června 2013 20:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Můžete dát fotek několik - jednu celkovou, pak nějaký výřez s pro určení podstatným detailem, atd.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 14. června 2013 10:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Můžeš též uložit fotky na nějaké fotkové servery a pak to tu jen postnout přes IMG nebo URL ... pak můžeš použít velikost jakoukoli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru