Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kalendář akcí
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 12. září 2013 8:27
  Předmět: Kalendář akcí
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Našel by se nějaký lidumil a doplnil houboakce do kalendáře?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tori

PříspěvekZaslal: čt 12. září 2013 9:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Chcete tam hodit všechny, co jsou tady: http://www.myko.cz/#id1009, anebo nějaký výběr (podle čeho?) A jen české nebo i SK?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 12. září 2013 10:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čím více tím lépe, ať se výstavám a akcím daří
Tori

PříspěvekZaslal: čt 12. září 2013 11:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Část jsem přidala, zbytek večer až přijdu z roboty.
Tori

PříspěvekZaslal: čt 12. září 2013 20:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vynechané termíny (nevím, jestli můžu akce v kalendáři ještě upravovat, tak jsem je zatím nepřidávala):

Humpolec, 16. 9.: Nevím, jak to přidat, je tam nějaká přednáška spojená s určením přinesených hub v rámci 19denní výstavy s houbovou tematikou, tak jestli jako výstavu hub počítat jen ten jeden den nebo co. Viz plakát: http://www.myko.cz/files/aktuality/001037/_01_hum.jpg.

Ostrava-Poruba: Výstavu ve dnech 16.-18. 9. jsem nenašla, jen že každé pondělí počínajíc 2. 9. je v čase 16-18 h otevřená mykoporadna ve Středisku přírodovědců

K některým jsem nenašla přesný čas konání (Chyše, Prachatice, Salaš u Velehradu, Lubina, Havlíčkův Brod, Blovice, Hořovice, Nebílovy, Rychnov n/K., Bratislava, a všechny po 6.10.), tak jsem je zatím taky přeskočila. Někdy po víkendu kdyžtak zase kouknu, jestli už u nich jsou vyvěšené přesné časy.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 13. září 2013 8:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Za všechny, kteří díky tvé nezjištné činnosti stráví příjemné chvíle na některé z mykoakcí ti moc děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru