Vynechané termíny (nevím, jestli můžu akce v kalendáři ještě upravovat, tak jsem je zatím nepřidávala):
Humpolec, 16. 9.: Nevím, jak to přidat, je tam nějaká přednáška spojená s určením přinesených hub v rámci 19denní výstavy s houbovou tematikou, tak jestli jako výstavu hub počítat jen ten jeden den nebo co. Viz plakát: http://www.myko.cz/files/aktuality/001037/_01_hum.jpg.
Ostrava-Poruba: Výstavu ve dnech 16.-18. 9. jsem nenašla, jen že každé pondělí počínajíc 2. 9. je v čase 16-18 h otevřená mykoporadna ve Středisku přírodovědců
K některým jsem nenašla přesný čas konání (Chyše, Prachatice, Salaš u Velehradu, Lubina, Havlíčkův Brod, Blovice, Hořovice, Nebílovy, Rychnov n/K., Bratislava, a všechny po 6.10.), tak jsem je zatím taky přeskočila. Někdy po víkendu kdyžtak zase kouknu, jestli už u nich jsou vyvěšené přesné časy.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory