Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: st 06. února 2013 2:00 |
 |
|
Krásný fotky! Vždy čekám co přidáš a rád se podívám.
Já byl u moře poprvé a naposled před 28 lety u Baltu a jediný co si pamatuju je že když sem tam strčil prvně hnátu tak mě zmodrala...
Mě to pak nikdy ani moc nelákalo, ale letos mě to asi nemine, po 22 letech manželství jsme se se ženou rozhodli že se asi ohřát pojedem - děti už byli několikrát tak co by sme taky nejeli.
Akorát mě zrovna mrzí že ten Egypt je ted na draka i když to moře je tam parádní.
_________________ Jirka Kohl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: st 06. února 2013 13:16 |
 |
|
st 06. února 2013 1:00 Jirka Kohl napsal: |
Krásný fotky! Vždy čekám co přidáš a rád se podívám.
Já byl u moře poprvé a naposled před 28 lety u Baltu a jediný co si pamatuju je že když sem tam strčil prvně hnátu tak mě zmodrala...
Mě to pak nikdy ani moc nelákalo, ale letos mě to asi nemine, po 22 letech manželství jsme se se ženou rozhodli že se asi ohřát pojedem - děti už byli několikrát tak co by sme taky nejeli.
Akorát mě zrovna mrzí že ten Egypt je ted na draka i když to moře je tam parádní. |
Jé, díky! Už jsem si říkal, jestli to vůbec někoho zajímá...
U Baltu jsem zmodral taky! Vlastně tam jedině jsem se nepotápěl, byl jsem rád, že jsem tam ve vodě vydržel 20 minut. Vlastně ještě v Holandsku, tam mě to taky moc nelákalo, viz přiložené obrázky. Docela dobré vzpomínky mám na potápění v Bulharsku, lepší ve Španělsku a v bývalé Jugoslávii. V Řecku, Tunisu a v Itálii potápění za moc nestálo. Egypt se svými korálovými útesy jednoznačně vede, už jsem tam byl ve třech destinacích. Taky mě štve jak se to tam teď mele, zrovna, když už bych mohl pod vodou pořídit trochu lepší záběry. Ve světě jsou samozřejmě ještě zajímavější místa, ale ty už jsou trochu mimo mé finanční možnosti.
Naposledy upravil Kraken dne st 06. února 2013 13:38, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
Zaslal: st 06. února 2013 13:36 |
 |
|
A to je poslední série z loňska. Všechny fotky jsem pořídil během hodiny, než se mi vybily baterie u mého vypůjčeného Olympuse, natočil jsem totiž i pár videí. Na to jediné odpoledne den před odjezdem jsem měl rovněž vypůjčený vodotěsný kryt na foťák. Takže chobotnice, mořský had, krabi, želva, obrovský rejnok, nevídané ryby a jiné zajímavosti, co jsem viděl, zůstaly jen v mých vzpomínkách...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
Zaslal: st 30. října 2013 14:56 |
 |
|
Letos opět přidám pár snímků z Rudého moře. Tentokrát jsem už měl svůj vlastní foťák i vodotěsný kryt.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Kohl Site Admin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
Zaslal: čt 31. října 2013 13:49 |
 |
|
To pobřeží na Kypru je fakt pěkný! Díky za chválu, když je dost světla, tak to jde. Ve větší hloubce je to už horší. Pokračuji další čtveřicí.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radka.Amelon@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: so 04. ledna 2014 18:12 Předmět: Pozdrav |
 |
|
Díky za pokochání se divukrásnými tvary a barvami,příroda je úžasnà stvořitelka a je stále nad čím žasnout a podivovat se .Zdravím a ještě jednou díky,R.Jarošová
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |