Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Šťavnatka
|
Zaslal: st 14. června 2006 7:29 Předmět: Setí hub se Sv. Prokopem - Choceň |
|
|
Tato akce se koná každý rok 5. - 6. 7. Přijíždí se ráno, dostanete snídani, jdete se ubytovat (většinou penzion Michael) a pak se vyráží na malý výlet na houby po okolí. Chodí se pomalu, fotí se....a nakonec vás čeká večer s pečeným prasátkem na místním fotbalovém hřišti při zvuku kytary a banja.
Druhý den se zpravidla taky vyráží někam do okolí.
Co to jednou nezkusit a nepřijet?!
Mrknětě na Mírovy houbařské stránky (www.idsystem/mushrooms). Pro ukázku je tu pár fotoček:
(http://www.idsystem.cz/mushrooms/akce/setihub2003po.htm)
Jsem tam taky, v šedivym svetru a kšiltovce
Naposledy upravil Šťavnatka dne st 14. června 2006 8:16, celkově upraveno 5 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 14. června 2006 7:51 |
|
|
Super !!! Koleduješ si o čestné členství !!!!
Vidíš u svého příspěvku tlačítko Upravit? Až na něj cvakneš, tak můžeš svůj příspěvek editovat ... to co chceš udělat jako odkaz označ a cvakni na tlačítko URL, tím se tam vloží tagy pro odkaz a po odeslání bude tvůj příspěvek obsahovat odkazy ... další lekce bude vkládání do kalendáře akcí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Šťavnatka
|
Zaslal: st 14. června 2006 7:58 |
|
|
Tak jo. Dík moc.
Naposledy upravil Šťavnatka dne st 14. června 2006 8:07, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Šťavnatka
|
Zaslal: st 14. června 2006 8:14 |
|
|
Nejde a nejde to. to první jo a druhý ne. Nechápu, v čem to vězí...Ach jo, jsem trouba. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Šťavnatka
|
Zaslal: st 14. června 2006 8:17 |
|
|
Sláva!!! Podařilo se. Sice teda bez těch závorek mi to nešlo....
Díky, šéfe 8) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 14. června 2006 8:19 |
|
|
Tak jdeme na to, ty holka jedna šťavnatá
1) Vlož do příspěvku ten odkaz, např. http://www.damyko.info
2) Pomocí myší nebo klávesnice (jak to máš raději) si ten odkaz celej označ
3) Myší klikni na tlačítko URL (vpravo nahoře vedle Img)
4) Dej "odeslat"
Já, starej fotr, tě budu učit pracovat s počítačem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin Kříž
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 14. června 2006 13:34 |
|
|
No mě to třeba s tím označením taky nejde, musím dát URL, pak vložit adresu a pak podruhé URL (URL*). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lupo Site Admin
|
Zaslal: st 14. června 2006 14:31 |
|
|
Problém bude zřejmě v javascriptu. To je takový prográmek co ovládá nejrůznější hejblata v internetové stránce, včetně umísťování tagů na označený text po kliknutí na tlačítko.
Vidím, že Šťavnatko používáš Internet Explorer 6.0. Zkus někoho požádat, aby ti doinstalovat originální podporu javascriptu od Sunu např. z této stránky:
http://www.java.com/en/download/manual.jsp
Samotný Internet Explorer 6.0 podporu javascriptu sice obsahuje, ale jen jako volitelnou komponentu, takže nemusí být vždy instalován, nebo zapnut. Stejně ale stojí za bačkoru a už jsem se setkal se stránkami, které vestavěnou podporu javascriptu od Microsoftu z bezpečnostních důvodů odmítaly (internet-banking).
U tebe Martine je to také zřejmě v javascriptu, navíc používáš Operu 7.54 což je dost problematická historická verze a jednoznačně dopopručuji upgrade na aktuální verzi. Podpora javascriptu je součástí instalace. Navíc je současná verze již bez reklam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 14. června 2006 14:37 |
|
|
Někde tu byl detailnější návod, ale nemohu ho nikde najít. Komu všemu nefunguje, že když něco označí a pak klikne na URL tak se to celé vloží mezi tagy URL? Jaký používáte prohlížeč? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Šťavnatka
|
Zaslal: st 14. června 2006 14:56 |
|
|
Ale mně to nakonec docela šlo, ne?
Ty jo, Lupo, ty jsi ňákej šílenec přes počítač, ne? Tomu, co jsi napsal, jsem rozumněla asi ve dvou slovech... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lupo Site Admin
|
Zaslal: st 14. června 2006 15:45 |
|
|
Psal jsem to obecně, jako možné vysvětlení proč někomu tento způsob vkládání BBznaček (to je to v těch hranatejch závorkách) nemusí fungovat, přestože vše dělá správně. Pro ty méně znalé ja tam ta věta "požádej někoho", ale pokud to funguje, je to OK.
(Otázka pro všechny) Co takhle si zkusit vložit tuto akci do kalendáře ? Stačí se proklikat k danému dni, vyplnit pár políček, odeslat a počkat, až to někdo z adminů schválí. Nápověda ještě není hotová, tak pokud bude nějaký problém stačí to napsat sem >> |
|
Návrat nahoru |
|
|
|