Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pepa Čestný člen
Založen: 07. 11. 2005 Příspěvky: 845 Bydliště: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lupo Site Admin
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2312 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: so 11. února 2006 16:51 |
|
|
Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: ne 12. února 2006 13:48 |
|
|
Lupo, ty je baštíš syrové??? Co že to přesně pojídáš?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lupo Site Admin
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2312 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: ne 12. února 2006 14:12 |
|
|
Jedl jsem ten bílý střed - budoucí třeň. Možná se dá zasyrova zblajznout i to ostatní, nevím, to jsem nezkoušel. Normálně se to okrájí a opravdu je to jako vodnatá ředkvička. Slizké a smradlavé to není ani náhodou, jak by si mohl někdo myslet.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
flassch
Založen: 15. 04. 2006 Příspěvky: 448 Bydliště: Karlovy Vary
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 280 Bydliště: Hlučín
|
Zaslal: pá 16. června 2006 22:33 |
|
|
11. února 06, 17:51 Lupo napsal: |
Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující. |
Chutná výborně i v trojobalu jako řízek i s tím slizem samozřejmě, nebo taky jen tak oflambované.
_________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
flassch
Založen: 15. 04. 2006 Příspěvky: 448 Bydliště: Karlovy Vary
|
Zaslal: pá 16. června 2006 22:39 |
|
|
16. června 06, 23:33 Jurášek napsal: |
11. února 06, 17:51 Lupo napsal: |
Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující. |
Chutná výborně i v trojobalu jako řízek i s tím slizem samozřejmě, nebo taky jen tak oflambované. |
Tak tohle bych teda nepozřel ani náhodou
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Copajetotuto
Založen: 08. 03. 2006 Příspěvky: 127 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po 19. června 2006 7:38 |
|
|
Obracím se na ty z Vás, kteří to vyzkoušeli: co udělá ten sliz po tepelné úpravě??
_________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 280 Bydliště: Hlučín
|
Zaslal: po 19. června 2006 9:29 |
|
|
Když to déle smažíš, zůstane z něj skořepinka
_________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tuřín Čestný člen
Založen: 13. 03. 2006 Příspěvky: 709 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po 19. června 2006 20:27 |
|
|
Už jsem si několikrát říkal, že třeň dospělé plodnice se svou zvláštní konzistencí přímo vybízí k nějaké speciální úpravě, ale su měkkej...zkoušeli jste ochutnávat ten smradlavej sliz? Je to nasládlý...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 280 Bydliště: Hlučín
|
Zaslal: po 19. června 2006 20:31 |
|
|
za syrova jsem ho nechutnal, ale doporučuju nakrájet na plátky a třeba obalit v těstíčku. Zajímavá chuť, něco mezi ořechy a celerem.
_________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pantáta Čestný člen
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Z.Egertová
Založen: 30. 03. 2007 Příspěvky: 142 Bydliště: Jablonné v Podještědí
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka Kohl Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1961 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: ne 20. května 2007 21:52 |
|
|
Prý jsou v tomto stadiu chutné....
_________________ Jirka Kohl |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 280 Bydliště: Hlučín
|
Zaslal: ne 20. května 2007 22:30 |
|
|
Pravda, inu je to tak. Akorát pozor, sto lidí sto chutí.
_________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Powered by
phpBB © phpBB Group
Copyright © DAMyko 2005-2021, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2021, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.
Správce stránek - Site Admin:
BoLuBol