Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: po 26. června 2006 9:22 Předmět: Prohlížeč hlásí, že web DAMyko se nepodařilo naleznout |
 |
|
Mám problém !!! Používal jsem Internet Explorer 6 a vše fungovalo. Jednoho dne to ale přestalo a www.damyko.info podle IE prostě neexistovalo. Zkusil jsem FireFox a vše fungovalo ... přešel jsem na FireFox. Dnes přestal fungvat i on. Zkusil jsem Mozilu a Operu ... oba fungují ... kde je chyba !?!?!?!? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: po 26. června 2006 9:27 |
 |
|
Mám IE 6 a vše funguje normálně...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 26. června 2006 10:32 |
 |
|
Já používám IE6 a Firefox na různých počítačích i systémech a vše je OK. Když namontuju něco nového, zkouším to navíc ještě v Opeře. Tu jinak používám pouze vyjímečně, ale funguje také. Viděl bych to na činnost nějakého spywaru který se snaží často navštěvované stránky přesměrovat někam jinam (většinou na e-shop s něčím ne moc legálním). Zabezpečení prohlížeče mu v tom často dokáže zabránit, ale původně požadovanou stránku to již nezobrazí. Zkus použít např. Ad-aware, dá se stáhnout např z www.studna.cz/..., je tam k dispozici i odkaz na stažení poslední aktualizace (definičního souboru) pokud by ti nefungovala aktualizace automatická. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: po 26. června 2006 10:34 |
 |
|
Všechno jsem zkoušel. Nedochází k přesměrování, ale k nenalezení serveru. Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 26. června 2006 10:43 |
 |
|
po 26. června 2006 10:34 Bob napsal: |
Všechno jsem zkoušel. Nedochází k přesměrování, ale k nenalezení serveru. Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč??? |
To může. Některé zabezpečovací softy mohou jít až na úroveň detekce aplikací. V HHTP požadavku je i údaj o tom, která aplikace tento požadavek odeslala. Např. Opera to dokáže měnit a vydávat se za jiný prohlížeč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: po 26. června 2006 10:44 |
 |
|
OK ... jedu teď tedy na MOZILLA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: po 26. června 2006 13:02 |
 |
|
po 26. června 2006 10:34 Bob napsal: |
Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč??? |
To jsme měli v mém bývalém zaměstnání. Ale tam to nehlásilo "Server nenalezen", ale "Nepovolené stránky - přístup odmítnut", nebo tak něco... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 26. června 2006 13:40 |
 |
|
po 26. června 2006 13:02 Sley napsal: |
To jsme měli v mém bývalém zaměstnání. Ale tam to nehlásilo "Server nenalezen", ale "Nepovolené stránky - přístup odmítnut", nebo tak něco... |
Tak to mám uděláno i ve svém zaměstnání. Pokud někdo někam nesmí, objeví se varování. Uživatel se nevzteká, "že ten krám zas nefunguje", ale hned ví, že dělá něco co nemá a ví i to, že já to o něm také vím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 19. července 2006 12:27 |
 |
|
Takže se mi postupně zneprovoznil Internet Explorer (IE), Firefox, Mozzila, Opera, žádný prohlížeč založený na jejich jádrech již taky nefunguje. Nainstaloval jsem Netscape a zatím jede ...
... zkusil jsem překonfigurovat nastavení sítě v IE na používání proxy serveru a světe div se IE začal fungovat ... to jen kdyby měl někdo podobný problém  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|