Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: út 01. srpen 2006 18:19 Předmět: WIKIPEDIE |
|
|
Prestože asi mnozí z Vás znají URL www.wikipedia.cz, pokud o tomto projektu nevíte, mrkněte, třeba vás zaujme. Houby jsou zpracovány celkem super, občas chybí nějaký obrázek, ale spíše je potřeba mykologická teorie - no a v tom jste zase Super Vy, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 02. srpen 2006 7:34 |
|
|
jojo, obvykle je to tam nakopírováno z jiných webů - podotkněme, že obvykle autory těch webů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Horst
|
Zaslal: čt 03. srpen 2006 9:27 |
|
|
V tom je ten princip, musí to být autorský, nebo jiným způsobem volně šiřitelný. Měl jsem na mysli to, že místní znalci můžou doplnit, přidat krásný obrázky a tak. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: čt 03. srpen 2006 11:59 |
|
|
sám jsem překvapen, proč už tyhle super duper projekty dávno nejsou vyšperkovány k dokonalosti ... asi to nebude tak snadné ... asi jsou ty projekty až příliš gigantické a tudíž strácejí vřelost či útulnost či tak něco ... navíc jsou zcela jistě dělány s cílem vydělat - ať už formou masivní reklamy na stránkách nebo formou zpoplatnění vstupu ... ani jedno z toho asi u takového kamarádského projektu jako tu máme my nebude ... budu-li do toho mít co mluvit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Horst
|
Zaslal: čt 03. srpen 2006 16:52 |
|
|
Nevím jak moc jsi Wiki zkoumal, ale to je přesně ten dobrovolnej a free přístup, navíc totálně bez zpoplatnění, mimo to, wikipedisté se i u nás scházejí a jsou to akce přátel. Jinak je dobře, že máš Damyko pod kontrolou a že máš i vizi dál. Například Detektorweb byl taky bomba a teď je to komerce, ale to sem nepatří. Už aby rostly |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 04. srpen 2006 7:46 |
|
|
Horste, DAMyko mi nepatří a pod kontrolou ho rozhodně nemám!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Horst
|
Zaslal: pá 04. srpen 2006 17:04 |
|
|
Patří , nepatří, není podstatné, hlavně že to funguje a nejsou tu problémy typu "Bolák" atp. Koukal jsem na Nahouby, ty poslední sprosťárny to je děs - divím se, že to ostatní neodradí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanka Anonymní
|
Zaslal: út 05. září 2006 10:20 |
|
|
Zkuste se podívat taky na http://www.biolib.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: st 06. září 2006 8:56 |
|
|
Biolib hojně používáme - viz odkaz na titulní straně ... než jsem zakládal tento web, chtěl jsem uvrhnout svou aktivitu na Biolib, ale mou představu o webu to nenaplňovalo ani zdaleka ... a tak je tu DAMyko |
|
Návrat nahoru |
|
|
|