Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 09. srpen 2006 9:03 |
 |
|
Tož hodně zdaru Tondo! A vítej znovu na DAMyku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tonda z Kralup

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 29 Bydliště: Kralupy nad Vlt.
|
Zaslal: st 09. srpen 2006 10:46 |
 |
|
Ahoj Bobe,chtěl jsem zůstat věrný nahouby.cz,ale poslední dobou se tam vyskytuje stále více úchyláků,tak už jsem z toho taky otrávený.No nicméně budu cestovat z webu na web a uvidíme.Chtěl bych zde být něčím užitečný,ale nevím zatím jak.Mám nějaké fotky houbiček rád bych to poslal,když tak dej vědět mailem jak je nejlepší fota posílat a v jaké kvalitě. _________________ Tonda z Kralup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 09. srpen 2006 10:57 |
 |
|
No jo, je to tam děs a hrůza ... to víš annonymitou hned každému narostou ramena ... škoda slov ... já jsem to zabalil dávno a je fakt, že po nezájmu Putíka jsem na nahouby zlomil hůl ... je mi to líto. Jenže! Vzniklo DAMyko a je čím dál tím lepší.
Fotky pošli v kvalitě jaké uznáš za vhodné, jediný limit je 250 kB dat. Šířku bych doporučoval směřovat tak nějak k tomu, aby se na monitoru ukázala celá na jednou ... nejmenší monitory používané registrovanými návtěvníky DAMyko, kteří hlasovali jsou 1024 bodů široké ... takže bych šel do maximalně 950 bodů šířky. No a rozlišení rozhodně 75 dpi - normální monitor stejně více nezvládne a navíc je fotka kromě webu vlastně nepoužitelná a tak tím chráníš i svůj majetek.
Bezpečně určené houby nejlépe do Atlasu diskuse k jejím tématům - poku ho ještě nemají - založit jako Nové téma. Ty víceméně určené a nebo neurčené šup do fóra Určování hub. Rozhodně doporučuji každý druh zvlášť ... to kvůli třídění, které tu díky moderátorům neustále probíhá. Vše ostatní do patřičných fór bez omezení ... přinejhorším ti to někam přepostrčíme ... no ale díky ikonkám to snadno najdeš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tonda z Kralup

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 29 Bydliště: Kralupy nad Vlt.
|
Zaslal: čt 10. srpen 2006 22:37 |
 |
|
Jo to je v pohodě,tento víkend jedu do těch Jánek a potom začnu na něčem makat ,v těch Jánkách něco nafotím a pošlu do nějakého fora pokud Ti to nebude vadit,budou tam většinou návštěvníci z nahouby,ale mají se dostavit i takové kapacity jako Tonda Houba,MK atd.,tak už se na ně moc těším.Pokusím se dát dohromady nějaký referát co se tam dělo zajímavého a tak.Taky jsem koukal na recepty,je to perfektně udělaný,dokonce se tam objevily asi dva moje,třeba ty matesy jsem ještě trochu vylepšil,ale nic se nemá přehánět,ale taky to ještě časem pošlu. _________________ Tonda z Kralup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 11. srpen 2006 8:46 |
 |
|
Tondo, tady asi pořád panuje nějaký blud ... myslím tím Tvá slova "pokud Ti to nebude vadit" ...
1. DAMyko není o mne, ale přispěvatelích! Takže "Ti vadit" je divný
2. DAMyko není moje!!! DAMyko nepatří Bobovi!!!
3. Nikomu tu jistě nebudou vadit fotky hub ani houbařské příhody!!! - Kvůli tomu tady přeci jsme!!!! - vše tu má své místo a vše má své opodstatnění ... Z titulní strany bych odcitoval: "Vítejte na stránkách, věnovaných houbám, houbařům, houbaření, mykologii a všemu, co má s tímto tématem alespoň trochu společného. Cílem stránek je být místem pro odpočinek, získávání informací, spolupráci a komunikaci s ostatními amatérskými i profesionálními zájemci o mykologii. Tohoto je dosaženo jen díky Vašim příspěvkům do diskuzních fór a dalších částí těchto stránek, za což Vám děkujeme a těšíme se na další. Nabízíme rovněž pomoc s realizací Vašich myšlenek a projektů."
4. Ústava DAMyka by se dala shrnout do následujícího: Vše, za co by jsi ve škole nedostal poznámku, se smí! Vše, co by se mohlo někoho dotknout, se nesmí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|