Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Uspořádání položek v diskusním atlase
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 07. února 2006 16:31
  Předmět: Uspořádání položek v diskusním atlase
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Myslím že by stálo za to v diskusním atlase hub seřadit položky abecedně at už dle lat. názvů nebo možná ještě lépe podle Českých, jelikož s přibyvajícími příspěvky a druhy tam začne vládnout chaos a aby se nestalo to co mně kdy jsem vytvořil diskusi k houbě která už tam dávno byla, jelikož jsem jí prostě přehlíd...Dále myslim že by chtělo udělat aby ani nešlo založit podruhý houbu s tím samým názvem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 1:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Na abecedním řazení se pracuje.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 13:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bude čím dál tím nezbytnější, aby před příspěvkem člověk prohledal fórum pomocí funkce Hledej a pokud možno přispěl do již existujícího tématu či alespoň do nějakého blízkého.

Z krátkodobého hlediska je fajn, aby si každý založil vlastní téma třeba na ohnivce ... teď je to fajn a super a akční! Ale až budeme za čas něco hledat o ohnivcích bylo by fajn dostat několik málo odkazů a nikoli seznam stovky odkazů. Jinými slovy z dluohodobého pohledu by bylo spíše lepší témata se stejnou tématikou spojovat. Jenža jak to udělat mi jasné není, protože jako mnoho jiných věcí i toto ztroskotá na disciplíně, která je ve větším kolektivu prostě nezvládnutelná Smile ... a tak ja asi lepší to nechat jak je, a nebo pověřit moderátory, aby to občas pospojovali.

Už mne i napadla taková zoufalost, jako že bychom to tu nechali běžet zcela jako na nahouby.cz, ale s tím rozdílem, že moderátoři by ty užitečné a zajímavé věci kopírovali do patřičných kapitol. Ale to je spíše něco co jsem chtěl příležitostně prodebatovat s Mippym. Hlavně mne nekamenujte ... jen jsem se tak zamyslel Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 15:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Bude čím dál tím nezbytnější, aby před příspěvkem člověk prohledal fórum pomocí funkce Hledej...

To jo už sem se s tim (i když nerad) tak trochu smířil, ale k funkci hledej bych měl jednu výtku, několikrát jsem nenašel co sem hledal z toho důvodu že system vyhledávání je automaticky nastaven na příspěvky přiložené 1 den zpět od chvíle vyhledávání, a pokud si toho člověk nevšimne a ručně to nezmění tak většinou najde starou bačkoru...proto navrhuju - bud tuhle funkci (časový úsek) uplně zrušit, anebo -jelikož by se to někdy mohlo hodit- otočit pořadí kdy základem by ale bylo vyhledávání všech slov či příspěvků bez ohledu na to jak jsou staré, a pak by se to dalo odstupňovat jestli chci příspěvky jen 1 rok (měsíc, týden či den ) staré. Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Není to ani dvě hodiny co jsem k tomu Lupa vyzval Smile))) Mám úplně stejný pocit. Mělo by to být tak, že přednastaveno bude "bez omezení".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 13. dubna 2006 10:56 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Takže prozatím jsem podle abecedy srovnal Atlas samotný a teď se kouknu i na jeho diskusi.
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 13. dubna 2006 11:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

boletus napsal:
... několikrát jsem nenašel co sem hledal z toho důvodu že system vyhledávání je automaticky nastaven na příspěvky přiložené 1 den zpět od chvíle vyhledávání, a pokud si toho člověk nevšimne a ručně to nezmění tak většinou najde starou bačkoru...

Přednastavenou hodnotu jsem dal na 1 rok a opravil některé chybějící popisky dní.
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 13. dubna 2006 15:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Supr 8)
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 13. dubna 2006 16:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Supr 8) ... akorát bych to přednastavení udělal na novou položku, která je obvykle značena "všechny příspěvky", tj. bez časového omezení. Myslím, že nám půjde o to, abychom nedublovali i houby, co byly vloženy před rokem ... já vím ... je na to skoro 8 měsíců času ... jen tak do budoucna Laughing
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. srpen 2006 13:08
  Předmět: Re: Uspořádání položek v diskusním atlase
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 07. února 2006 16:31 boletus napsal:
Myslím že by stálo za to v diskusním atlase hub seřadit položky abecedně at už dle lat. názvů nebo možná ještě lépe podle Českých, jelikož s přibyvajícími příspěvky a druhy tam začne vládnout chaos a aby se nestalo to co mně kdy jsem vytvořil diskusi k houbě která už tam dávno byla, jelikož jsem jí prostě přehlíd.

Tuto funkci jsem doplnil. Dole pod seznamem témat, kde doposud bylo jen "Zobrazit za posledních X dní" přibyla volba "Setřídit podle ... ". Netýká se to pouze Atlas-Diskuse, tuto funkci je možno použít ve všech diskusních fórech. Můžete si témata nechat přetřídit podle času založení, názvu, autora, nebo času posledního příspěvku, který je stále výchozí volbou.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. srpen 2006 15:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Geniální řešení!!!! ... v tomhle fóru to sice není, ale v atlase to jede skvěle!!!
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. srpen 2006 15:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ale je to tu ... v přehledu témat, ne v přehledu příspěvků, který si můžeš pouze otočit vzhůru nohama.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. srpen 2006 15:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

no jasně Smile)))))))))!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru