Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gambrinus
|
Zaslal: út 25. července 2006 11:18 Předmět: Rada se predstavim |
 |
|
Ahoj vsichni, jmenuju se Karla a ziju v Italii, spustu Vas znam z Nahouby, kam casto chodim, ale malo a nebo vubec uz nepisu. Mela jsem stesti se loni osobne seznamit s dvema skvelymi houbari ac je ti neuveritelne seznamila jsem se s nimi prave diky webu.
Nejsem velky odbornik mykolog, ale rada chodim na houby, zalibu, kterou kterou jsem zdedila po babicce a mamince. Moje idealni dovolena je jet do Prahy a za tech ctrnact dni si zajezdit na houby jak to nejvic jde samozrejme aniz bych plundrovala les.
Moje nejvetsi zaliba jsou psy a to hlavne sarpejove, mam doma 3 mamku a dve jeji stenata., jezdime na vystavy a delame agility!!!!
Doufam, ze jsem vam o sobe rekla co nejvice a ze se mi bude na tomto webu libit. Ted si to jdu pekne procist.
Zatim ahoj _________________ Pes je nejlepsim pritelem cloveka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 25. července 2006 11:24 |
 |
|
Ahoj Gambi,
letos do Čech nemusíš moc spěchat, na většině území je pořád strašné sucho a třeba u nás jsem za poslední měsíc víceméně o houbu nezakop. Snad něco poroste v září, zaprší-li. Nechystáš se na sraz houbařů do Krkonoš? Tvoji přátelé Katka a Tonda tam budou taky (shodou okolností je taky znám osobně) a jsou to fakt prima lidi.
Každopádně vítej, a ať se ti tu líbí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gambrinus
|
Zaslal: út 25. července 2006 11:47 |
 |
|
Ja vim, ze je v Cechach vedro a sucho, tady je to jeste horsi, mame tu nejvetsi sucho za posledniche 30 let, neprselo uz dva mesice. To neva ze neporostou ja se aspon projdu po lese!!!!!!! Doufam aspon, ze bude mensi vedro nez tady, v patek tu bylo 43 stupnu, dneska je to mnohem lepsi je uz jen 39
Dekuji za pekne privitani  _________________ Pes je nejlepsim pritelem cloveka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tonda z Kralup

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 29 Bydliště: Kralupy nad Vlt.
|
Zaslal: út 08. srpen 2006 20:24 |
 |
|
Ahoj Gambi,moc rád vzpomínám na lonské společné houbaření.Zdravím Tě tedy zde a doufám,že to ještě někdy vyjde a ještě si spolu zahoubaříme.Na tento web jsem zavítal až po delší době,tak se snažím pozdravit všechny přátele z nahouby.cz. _________________ Tonda z Kralup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gambrinus
|
Zaslal: po 28. srpen 2006 16:35 |
 |
|
út 08. srpen 2006 20:24 Tonda z Kralup napsal: |
Ahoj Gambi,moc rád vzpomínám na lonské společné houbaření.Zdravím Tě tedy zde a doufám,že to ještě někdy vyjde a ještě si spolu zahoubaříme.Na tento web jsem zavítal až po delší době,tak se snažím pozdravit všechny přátele z nahouby.cz. |
Ahoj Tondo jsem moc rada, ze te tady potkavam!!!! Doufam, ze ty i Katka se mate dobre!!!!!
Jestli to vyjde koncem zari bych mohla byt 3-4 dny na Sumave, tak se predem ozvu a mohli byjsme se setkat. _________________ Pes je nejlepsim pritelem cloveka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|