Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Rada se predstavim
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gambrinus

PříspěvekZaslal: út 25. července 2006 11:18
  Předmět: Rada se predstavim
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj vsichni, jmenuju se Karla a ziju v Italii, spustu Vas znam z Nahouby, kam casto chodim, ale malo a nebo vubec uz nepisu. Mela jsem stesti se loni osobne seznamit s dvema skvelymi houbari ac je ti neuveritelne seznamila jsem se s nimi prave diky webu.
Nejsem velky odbornik mykolog, ale rada chodim na houby, zalibu, kterou kterou jsem zdedila po babicce a mamince. Moje idealni dovolena je jet do Prahy a za tech ctrnact dni si zajezdit na houby jak to nejvic jde samozrejme aniz bych plundrovala les.
Moje nejvetsi zaliba jsou psy a to hlavne sarpejove, mam doma 3 mamku a dve jeji stenata., jezdime na vystavy a delame agility!!!!
Doufam, ze jsem vam o sobe rekla co nejvice a ze se mi bude na tomto webu libit. Ted si to jdu pekne procist.
Zatim ahoj

Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 25. července 2006 11:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj Gambi,

letos do Čech nemusíš moc spěchat, na většině území je pořád strašné sucho a třeba u nás jsem za poslední měsíc víceméně o houbu nezakop. Snad něco poroste v září, zaprší-li. Nechystáš se na sraz houbařů do Krkonoš? Tvoji přátelé Katka a Tonda tam budou taky (shodou okolností je taky znám osobně) a jsou to fakt prima lidi.

Každopádně vítej, a ať se ti tu líbí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Gambrinus

PříspěvekZaslal: út 25. července 2006 11:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ja vim, ze je v Cechach vedro a sucho, tady je to jeste horsi, mame tu nejvetsi sucho za posledniche 30 let, neprselo uz dva mesice. To neva ze neporostou ja se aspon projdu po lese!!!!!!! Doufam aspon, ze bude mensi vedro nez tady, v patek tu bylo 43 stupnu, dneska je to mnohem lepsi je uz jen 39 Shocked Shocked Shocked Shocked
Dekuji za pekne privitani Very Happy

Tonda z Kralup

PříspěvekZaslal: út 08. srpen 2006 20:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj Gambi,moc rád vzpomínám na lonské společné houbaření.Zdravím Tě tedy zde a doufám,že to ještě někdy vyjde a ještě si spolu zahoubaříme.Na tento web jsem zavítal až po delší době,tak se snažím pozdravit všechny přátele z nahouby.cz.
Gambrinus

PříspěvekZaslal: po 28. srpen 2006 16:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 08. srpen 2006 20:24 Tonda z Kralup napsal:
Ahoj Gambi,moc rád vzpomínám na lonské společné houbaření.Zdravím Tě tedy zde a doufám,že to ještě někdy vyjde a ještě si spolu zahoubaříme.Na tento web jsem zavítal až po delší době,tak se snažím pozdravit všechny přátele z nahouby.cz.

Ahoj Tondo jsem moc rada, ze te tady potkavam!!!! Doufam, ze ty i Katka se mate dobre!!!!!
Jestli to vyjde koncem zari bych mohla byt 3-4 dny na Sumave, tak se predem ozvu a mohli byjsme se setkat.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru