Ne tak já nechci tady rozvířit nějaké negativní diskuse, já to co píše Jirka svým způsobem beru a má v mnoha ohledech pravdu. Přiznám se, že bych měl (kdybych se k tomu přinutil) sesumírovat co všechno jsem tam našel a celému projektu by to pomohlo. Já jsem chtěl (asi nešikovně) jen říci, že jsem rád, že to tam Jirka studujue, protože díky němu se tam našlo fakt spousta zajímavých druhů a stornujte mou zásluhu na lošákovci, jen jsem chtěl upozornit na zajímavý nález a to je vše. jirkovi ještě jednou dík a za mne i malá omluva.
Houbám zdar.
OK. Doufám, že jsem Tě veřejně zase tak moc nepranýřoval a vnímám řádky výše jako závazek, že do konce října dostanu seznam z lošákovcovi lokality a do konce listopadu z Prahy ) //Třeba Tě pak i veřejně pochválím // _________________ -burlik-
Aby si někdo nemyslel, že jsem borec a nálezce této houby, tak upravuji:
(nevím proč by člověk měl být hned borcem, že něco najde nebo vyfotí).
Houbu (konkrétně tuto plodnici) poprvé nalezl J. Burel, o čmž jsem v době kdy jsem ji fotil nevěděl, takže mě považujte jen za fotografa plodnice v daném stádiu. Účelem bylo jen upozornit na zajímavý nález a pokud z mého příspěvku někdo usoudil, že se považuji za nějakého vejtahu, co se chlubí cízím peřím, tak sorry. Psal jsem, že jsem houbu našel, což není lež, jen jsem ji nenašel jako první.
Chtěl jsem poukázat na nález zajímavého druhu, poděkoval jsem člověku, který ji určil. Nálezci houby se omlouvám a ukončuji tuhle žabomyší válku.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory