Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Prohlížeč hlásí, že web DAMyko se nepodařilo naleznout
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 9:22
  Předmět: Prohlížeč hlásí, že web DAMyko se nepodařilo naleznout
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám problém !!! Používal jsem Internet Explorer 6 a vše fungovalo. Jednoho dne to ale přestalo a www.damyko.info podle IE prostě neexistovalo. Zkusil jsem FireFox a vše fungovalo ... přešel jsem na FireFox. Dnes přestal fungvat i on. Zkusil jsem Mozilu a Operu ... oba fungují ... kde je chyba !?!?!?!?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 9:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám IE 6 a vše funguje normálně... Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 10:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já používám IE6 a Firefox na různých počítačích i systémech a vše je OK. Když namontuju něco nového, zkouším to navíc ještě v Opeře. Tu jinak používám pouze vyjímečně, ale funguje také. Viděl bych to na činnost nějakého spywaru který se snaží často navštěvované stránky přesměrovat někam jinam (většinou na e-shop s něčím ne moc legálním). Zabezpečení prohlížeče mu v tom často dokáže zabránit, ale původně požadovanou stránku to již nezobrazí. Zkus použít např. Ad-aware, dá se stáhnout např z www.studna.cz/..., je tam k dispozici i odkaz na stažení poslední aktualizace (definičního souboru) pokud by ti nefungovala aktualizace automatická.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 10:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Všechno jsem zkoušel. Nedochází k přesměrování, ale k nenalezení serveru. Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč???
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 10:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 26. června 2006 10:34 Bob napsal:
Všechno jsem zkoušel. Nedochází k přesměrování, ale k nenalezení serveru. Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč???

To může. Některé zabezpečovací softy mohou jít až na úroveň detekce aplikací. V HHTP požadavku je i údaj o tom, která aplikace tento požadavek odeslala. Např. Opera to dokáže měnit a vydávat se za jiný prohlížeč.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 10:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK ... jedu teď tedy na MOZILLA Smile
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 13:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 26. června 2006 10:34 Bob napsal:
Může mi můj IT nadřízený zakázat nějakou adresu pouze pro určitý prohlížeč???

To jsme měli v mém bývalém zaměstnání. Ale tam to nehlásilo "Server nenalezen", ale "Nepovolené stránky - přístup odmítnut", nebo tak něco...
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. června 2006 13:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 26. června 2006 13:02 Sley napsal:
To jsme měli v mém bývalém zaměstnání. Ale tam to nehlásilo "Server nenalezen", ale "Nepovolené stránky - přístup odmítnut", nebo tak něco...

Tak to mám uděláno i ve svém zaměstnání. Pokud někdo někam nesmí, objeví se varování. Uživatel se nevzteká, "že ten krám zas nefunguje", ale hned ví, že dělá něco co nemá a ví i to, že já to o něm také vím.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 19. července 2006 12:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Takže se mi postupně zneprovoznil Internet Explorer (IE), Firefox, Mozzila, Opera, žádný prohlížeč založený na jejich jádrech již taky nefunguje. Nainstaloval jsem Netscape a zatím jede ...

... zkusil jsem překonfigurovat nastavení sítě v IE na používání proxy serveru a světe div se IE začal fungovat ... to jen kdyby měl někdo podobný problém Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru