Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Televizní pořady
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Horst

PříspěvekZaslal: po 03. července 2006 12:48
  Předmět: Televizní pořady
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Včera 2. 7. vysílala ČT 1 ''houbařské'' vydání pořadu Zahrada je hra (17.00). Kdo neviděl myslím, že to jde spustit i na stránkách České televize.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Petr Samec

PříspěvekZaslal: st 06. září 2006 9:53
  Předmět: Re: Televizní pořady

2. 7. 2006 vysílala ČT 1 ''houbařské'' vydání pořadu Zahrada je hra (17.00). Kdo neviděl myslím, že to jde spustit i na stránkách České televize.[/quote] a to na stránce:

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10087484827-zahrada-je-hra/22934.html

zkopírovat a vložit do prohlížeče. Kdo má trochu rychlejší NET (ADSL - ten to může prohlédnout. Smile

Zajímalo by mne jak se dá tento program stáhnout.

Sam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 06. září 2006 9:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmm, ten chlap tam vypravuje, že si dělal sírovce na smetanovém kari - to asi chodí k nám na stránky, ne? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 06. září 2006 11:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Sleyi, to asi ne Smile ... ten recept je profláknutý již drahně let Smile
tv divák
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 19. ledna 2008 12:28
  Předmět: MYKORHIZNÍ INOKULACE na stromcích v ČR

V pátek 11. 1. 2008 17:25 na ČT2 v rámci pořadu Přidej se, byl Ivan Trávníček s tématem symbioza stromu s houbou a naopak.

Zajimavé povídání o tom, jak český veděc upravuje sazeničky stromků, aby přežily a ještě se pod nimi sklízely jedlé houby.
Trávníček ukazoval svojí lískoořechovou plantáž, kde na kořech stromů pěstuje lanýže a má v sadu již počínající brylé.

... na závěr byla poznámka, že po 14dnech se k tématu hub v pořadu zase vrátíme.

POZN: na internetu je dost vedeckých informací o této metodě. Máme v čr dokonce i výzkumák v Průhonicích. Trávníček je součástí dvou firem v čr, které tento vývoj dělají (hledejte v justice.cz).

Otázka na vás všechny zní:
Kde se skutečně dají v čr koupit či objednat tyto houbařsky upravené sazenice stromků?
Já jsem totiž hledat,.. a nic konktrétního a aktuálního jsem nenašel a ony dvě firmy jsem prozatím neoslovoval.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Pěstírna - Pěstování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru