Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: út 07. února 2006 16:31 Předmět: Uspořádání položek v diskusním atlase |
 |
|
Myslím že by stálo za to v diskusním atlase hub seřadit položky abecedně at už dle lat. názvů nebo možná ještě lépe podle Českých, jelikož s přibyvajícími příspěvky a druhy tam začne vládnout chaos a aby se nestalo to co mně kdy jsem vytvořil diskusi k houbě která už tam dávno byla, jelikož jsem jí prostě přehlíd...Dále myslim že by chtělo udělat aby ani nešlo založit podruhý houbu s tím samým názvem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: st 15. února 2006 1:39 |
 |
|
Na abecedním řazení se pracuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: po 03. dubna 2006 13:21 |
 |
|
Bude čím dál tím nezbytnější, aby před příspěvkem člověk prohledal fórum pomocí funkce Hledej a pokud možno přispěl do již existujícího tématu či alespoň do nějakého blízkého.
Z krátkodobého hlediska je fajn, aby si každý založil vlastní téma třeba na ohnivce ... teď je to fajn a super a akční! Ale až budeme za čas něco hledat o ohnivcích bylo by fajn dostat několik málo odkazů a nikoli seznam stovky odkazů. Jinými slovy z dluohodobého pohledu by bylo spíše lepší témata se stejnou tématikou spojovat. Jenža jak to udělat mi jasné není, protože jako mnoho jiných věcí i toto ztroskotá na disciplíně, která je ve větším kolektivu prostě nezvládnutelná ... a tak ja asi lepší to nechat jak je, a nebo pověřit moderátory, aby to občas pospojovali.
Už mne i napadla taková zoufalost, jako že bychom to tu nechali běžet zcela jako na nahouby.cz, ale s tím rozdílem, že moderátoři by ty užitečné a zajímavé věci kopírovali do patřičných kapitol. Ale to je spíše něco co jsem chtěl příležitostně prodebatovat s Mippym. Hlavně mne nekamenujte ... jen jsem se tak zamyslel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: po 03. dubna 2006 15:20 |
 |
|
Bob napsal: |
Bude čím dál tím nezbytnější, aby před příspěvkem člověk prohledal fórum pomocí funkce Hledej... |
To jo už sem se s tim (i když nerad) tak trochu smířil, ale k funkci hledej bych měl jednu výtku, několikrát jsem nenašel co sem hledal z toho důvodu že system vyhledávání je automaticky nastaven na příspěvky přiložené 1 den zpět od chvíle vyhledávání, a pokud si toho člověk nevšimne a ručně to nezmění tak většinou najde starou bačkoru...proto navrhuju - bud tuhle funkci (časový úsek) uplně zrušit, anebo -jelikož by se to někdy mohlo hodit- otočit pořadí kdy základem by ale bylo vyhledávání všech slov či příspěvků bez ohledu na to jak jsou staré, a pak by se to dalo odstupňovat jestli chci příspěvky jen 1 rok (měsíc, týden či den ) staré.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: po 03. dubna 2006 16:30 |
 |
|
Není to ani dvě hodiny co jsem k tomu Lupa vyzval ))) Mám úplně stejný pocit. Mělo by to být tak, že přednastaveno bude "bez omezení". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 13. dubna 2006 10:56 |
 |
|
Takže prozatím jsem podle abecedy srovnal Atlas samotný a teď se kouknu i na jeho diskusi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 13. dubna 2006 11:11 |
 |
|
boletus napsal: |
... několikrát jsem nenašel co sem hledal z toho důvodu že system vyhledávání je automaticky nastaven na příspěvky přiložené 1 den zpět od chvíle vyhledávání, a pokud si toho člověk nevšimne a ručně to nezmění tak většinou najde starou bačkoru... |
Přednastavenou hodnotu jsem dal na 1 rok a opravil některé chybějící popisky dní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: čt 13. dubna 2006 15:57 |
 |
|
Supr 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 13. dubna 2006 16:22 |
 |
|
Supr 8) ... akorát bych to přednastavení udělal na novou položku, která je obvykle značena "všechny příspěvky", tj. bez časového omezení. Myslím, že nám půjde o to, abychom nedublovali i houby, co byly vloženy před rokem ... já vím ... je na to skoro 8 měsíců času ... jen tak do budoucna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 17. srpen 2006 13:08 Předmět: Re: Uspořádání položek v diskusním atlase |
 |
|
út 07. února 2006 16:31 boletus napsal: |
Myslím že by stálo za to v diskusním atlase hub seřadit položky abecedně at už dle lat. názvů nebo možná ještě lépe podle Českých, jelikož s přibyvajícími příspěvky a druhy tam začne vládnout chaos a aby se nestalo to co mně kdy jsem vytvořil diskusi k houbě která už tam dávno byla, jelikož jsem jí prostě přehlíd. |
Tuto funkci jsem doplnil. Dole pod seznamem témat, kde doposud bylo jen "Zobrazit za posledních X dní" přibyla volba "Setřídit podle ... ". Netýká se to pouze Atlas-Diskuse, tuto funkci je možno použít ve všech diskusních fórech. Můžete si témata nechat přetřídit podle času založení, názvu, autora, nebo času posledního příspěvku, který je stále výchozí volbou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 17. srpen 2006 15:05 |
 |
|
Geniální řešení!!!! ... v tomhle fóru to sice není, ale v atlase to jede skvěle!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 17. srpen 2006 15:10 |
 |
|
Ale je to tu ... v přehledu témat, ne v přehledu příspěvků, který si můžeš pouze otočit vzhůru nohama. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 17. srpen 2006 15:12 |
 |
|
no jasně )))))))))!!! |
|