Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Houbaření v Kerském lese
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tomomima

PříspěvekZaslal: ne 20. července 2008 21:47
  Předmět: Houbaření v Kerském lese
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Cestou za rodinou k Českému Brodu jsem se v neděli ráno na hodinku stavil v Kerském lese . Jel jsem z Prahy po starý poděbradský , auto jsem zaparkoval asi 400m za motorestem Kersko ,hned u hlavní silnice. V rychlosti jsem si prošel svoje oblíbená místa , abych zjistil, že je to bídné a s myšlenkami ,kam se ještě mrknout tu v okolí ( napadala mi Semická hůra) jsem se za slunečného rána vracel k autu ( bylo půl deváté).
Jinam už jsem se nedostal Twisted Evil
Nějaký "nedobrý spoluobčan (či spoluobčané)", nejenže mi vysklili zadní okno , ale komplet mi vybrali zavazadlový prostor... a bohužel toho nebylo málo , sportovní boty , helmy na kolo, rakety, oblečení atd...
Určitě nejsem jediný komu se to na houbách stalo či stane ,ale otráví fest Evil or Very Mad
Berte tu mojí zprávu jako upozornění či varování....
..... s plným kufrem na houby nejezdit!!

153.97 kB    
IMG_6983a.jpg
   IMG_6983a.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: ne 20. července 2008 21:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To muselo potěšit... Neutral Příště asi parkovat u toho motorestu... Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 20. července 2008 22:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to je nemilé! Dnes jsem parkoval na mladoboleslavsku na opuštěném místě a celou dobu co jsem byl v lese jsem měl takovou předtuchu že se mi stane něco podobnýho....nakonec se nestalo nic, ale člověk nikdy neví ! V autě nikdy nenechávám nic co by mohlo zloděje lákat, přesto mi ho jednou taky vykradli, když jsem v okolí Kladna zaparkoval u lesa a na přední sedačce jsem nechal v uzliku zavázaný křemenáče.....takový krasavce !!!. To bylo před lety ještě ze starou škodovkou, naštěstí to jen vyháčkovali a vzali jen ty houby. Až u domova jsem zjistil že nemám peněžku s dokladama, kterou jsem ale obratem našel ležet pod sedačkou...vypadla mi z kapsy v autě než sem šel do lesa, takže v době řádění těch prevítů tam poslušně ležela...
Jambig

PříspěvekZaslal: út 22. července 2008 10:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Není nad to nechat v autě viditelně pohozený velký stahovák a pořádný psí náhubek včetně neodluxovaných psích chlupů Smile On by i pak už někdo rozmyslel to sklo rozbíjet, když neví z které strany se na něj vyřítí čtyřnohý hlídač. Wink Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
eja
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 22. října 2008 3:15
  Předmět: Houbaření v Kerském lese

Před asi dvěmi týdny jsme byl víceméně jen na procházce v oblíbeném lese za chalupou pana prezidenta (Klause, totiž v lánských lesích kousek za zámeckou oborou, hub jsme donesli akorát do čepice Sad) a během té nedlouhé doby mi někdo ukradl z auta blbou anténu. Bratru za kilo... Holt pro někoho malá domů, pro mě důchodce starost. I když bylo nádherně, krásný les, jel jsem domů otrávený jak moucha po špacíru po ocukrované muchomůrce...
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 22. října 2008 8:36
  Předmět: Re: Houbaření v Kerském lese

st října 22, 2008 2:15 am eja napsal:
... otrávený jak moucha po špacíru po ocukrované muchomůrce...

Laughing Laughing Laughing za toto by jsi zasloužil novou anténu !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru