Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Phallus impudicus - Hadovka smrdutá
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> DAtlas - Atlas diskuse
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pepa
Čestný člen


Založen: 07. 11. 2005
Příspěvky: 845
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: so 11. února 2006 16:33
  Předmět: Phallus impudicus - Hadovka smrdutá
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

http://www.damyko.info/ForumB/viewtopic.php?p=82#82
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 2312
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: so 11. února 2006 16:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 9090
Bydliště: Kladno-Mimoň

PříspěvekZaslal: ne 12. února 2006 13:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo, ty je baštíš syrové??? Co že to přesně pojídáš?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 2312
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: ne 12. února 2006 14:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jedl jsem ten bílý střed - budoucí třeň. Možná se dá zasyrova zblajznout i to ostatní, nevím, to jsem nezkoušel. Normálně se to okrájí a opravdu je to jako vodnatá ředkvička. Slizké a smradlavé to není ani náhodou, jak by si mohl někdo myslet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
flassch



Založen: 15. 04. 2006
Příspěvky: 448
Bydliště: Karlovy Vary

PříspěvekZaslal: pá 16. června 2006 22:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bohužel byl zvědavý turista rychlejší. Trochu se v ní porýpal a nechal mi to na cestě. Laughing


   220.93 kB    
Lázeňské lesy Karlovy Vary, na lesní cestě, v okolí buk a dub 8.6.2006
hadovka smrdutá1.jpg
   hadovka smrdutá1.jpg

   201.25 kB    
hadovka smrdutá2.jpg
   hadovka smrdutá2.jpg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jurášek



Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 280
Bydliště: Hlučín

PříspěvekZaslal: pá 16. června 2006 22:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

11. února 06, 17:51 Lupo napsal:
Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující.


Chutná výborně i v trojobalu jako řízek i s tím slizem samozřejmě, nebo taky jen tak oflambované.

_________________
Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
flassch



Založen: 15. 04. 2006
Příspěvky: 448
Bydliště: Karlovy Vary

PříspěvekZaslal: pá 16. června 2006 22:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

16. června 06, 23:33 Jurášek napsal:
11. února 06, 17:51 Lupo napsal:
Po ředkvičkách nejenom voní, ale i má velmi podobnou konzistenci. Bílý střed je za syrova jako vodnatá křupavá ředkvička a je vcelku osvěžující.


Chutná výborně i v trojobalu jako řízek i s tím slizem samozřejmě, nebo taky jen tak oflambované.


Tak tohle bych teda nepozřel ani náhodou Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Copajetotuto



Založen: 08. 03. 2006
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 19. června 2006 7:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Obracím se na ty z Vás, kteří to vyzkoušeli: co udělá ten sliz po tepelné úpravě??
_________________
Jarda alias Copajetotuto
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jurášek



Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 280
Bydliště: Hlučín

PříspěvekZaslal: po 19. června 2006 9:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Když to déle smažíš, zůstane z něj skořepinka Smile
_________________
Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tuřín
Čestný člen


Založen: 13. 03. 2006
Příspěvky: 709
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: po 19. června 2006 20:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už jsem si několikrát říkal, že třeň dospělé plodnice se svou zvláštní konzistencí přímo vybízí k nějaké speciální úpravě, ale su měkkej...zkoušeli jste ochutnávat ten smradlavej sliz? Je to nasládlý...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jurášek



Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 280
Bydliště: Hlučín

PříspěvekZaslal: po 19. června 2006 20:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

za syrova jsem ho nechutnal, ale doporučuju nakrájet na plátky a třeba obalit v těstíčku. Zajímavá chuť, něco mezi ořechy a celerem.
_________________
Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pantáta
Čestný člen


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Praha 6 - Dejvice

PříspěvekZaslal: st 12. července 2006 21:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přidám dva stupně vývoje a jeden řez 8)


   166.28 kB    
Praha - Chuchelský háj 12.7.2006
hadovka smrdutá - vejce.jpg
   hadovka smrdutá - vejce.jpg

   152.13 kB    
Praha - Chuchelský háj 12.7.2006
vejce - řez.jpg
   vejce - řez.jpg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Z.Egertová



Založen: 30. 03. 2007
Příspěvky: 142
Bydliště: Jablonné v Podještědí

PříspěvekZaslal: ne 20. května 2007 14:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tuhle "malou pýchavku" nám mamka dneska chtěla obalit k obědu Smile


   30.57 kB    
hadovka.jpg
   hadovka.jpg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kohl
Site Admin


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 1961
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: ne 20. května 2007 21:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Prý jsou v tomto stadiu chutné.... Smile
_________________
Jirka Kohl
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jurášek



Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 280
Bydliště: Hlučín

PříspěvekZaslal: ne 20. května 2007 22:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pravda, inu je to tak. Akorát pozor, sto lidí sto chutí.
_________________
Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> DAtlas - Atlas diskuse Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory