Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: po 14. září 2009 8:17 Předmět: Ztracená témata - ztracené příspěvky |
 |
|
Tož čas ukázal, že téma "houbaření na mimoňsku" není jediné, které se ztratilo. Dalším je téma "kuriozity". Doufejme, že jich nebude více.
Jak mnozí víte před časem jsme měli několikrát problémy s poskytovatelem prostoru. Přestože my jsme platili poskytovateli, poskytovatel neplatil dalším ... Takže se web několikrát přesouval, přičemž poslední přesun byl velmi dramatický. Věřím, že témata a příspěvky zmizely díky těmto problémům.
Pokud víte o nějakém dalším tématu a zejména pokud víte, kdy tu ještě bylo a odkdy tu není. Pokud víte jak se třeba jmenovaly fotky, prostě pokud víte cokoli dejte vědět ... je totiž možné, že fotky na webu stále jsou a jen zmizely příspěvky, které na ně ukazují, či je něco poškozeno v databázi ... zkrátka pokud bychom věděli přesněji co hledat ... naděje umírá poslední.
Naposledy upravil Bob dne út 15. září 2009 12:04, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teri

Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
Zaslal: po 14. září 2009 15:42 |
 |
|
zmizela třeba vlkodlakova fotka z fotoatlasu houbařů, sám na to upozorňoval v daném fóru... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: po 14. září 2009 16:34 |
 |
|
Ta nezmizela, ale byla smazána. Téma je myšleno vážně a nikoli recesisticky. Pokud chce někdo posílat recesistické či podobné fotky neodpovídající myšlence tématu, může si založit téma jiné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teri

|
Zaslal: po 14. září 2009 17:40 |
 |
|
Dobře dobře, a co na ní bylo recesistického? , já pokud se pamatuju, tak tam byl záběr na něj, jak fotí suchohřib osmahlý - no co? houbař fotograf přímo v akci |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlkodlak

Založen: 16. 03. 2007 Příspěvky: 1886 Bydliště: Praha, Böhmen
|
Zaslal: po 14. září 2009 23:50 |
 |
|
Myslím, že tam někde byl záběr, jak fotím Xerocomus porosporus.
Pak tam také byla jedna fotka v dobovém kostýmu s kápí a ta zmizela, což není asi zcela v pořádku, ale chápu to. On má Bob takové zvláštní chápání humoru i potírání recese zde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: út 15. září 2009 8:02 |
 |
|
Teri, já myslím, že ti jí Vlkodlak rád ukáže Pokud jde o recesi ... ... mám rád ... ALE ... nelze ji mít kdekoli ... je tu celé jedno fórum, kde se lze v rámci slušnosti vyřádit - Potlach
Teď koukám, že ta fotka jak fotíš Xerocomus nikde není ... aha ... je ... stala se základem pro téma o focení s bleskem ... http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?t=5469 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teri

|
Zaslal: út 15. září 2009 12:48 |
 |
|
No já si tam právě pamatuju jen a pouze tuto fotku a zarazilo mě, co na ní bylo recesistického... No a ok, nebyl to osmahlý, ale uťatovýtrusý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 16. září 2009 8:15 |
 |
|
út září 15, 2009 12:48 pm Teri napsal: |
... a zarazilo mě, co na ní bylo recesistického... |
Na této nic Navíc tato v tom tématu nikdy nebyla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: so 26. září 2009 22:53 |
 |
|
Bylo tu několik témat začínajících na "Hádanec ..." ... zmizely  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenochod
Založen: 31. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: po 28. září 2009 16:48 |
 |
|
Teď jsem zjistil,že nenalézám v Houbárně téma "Václavečky",kam jsem dával z loňska václavky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|