Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
Založen: 15. 03. 2007 Příspěvky: 1886 Bydliště: Praha, Böhmen
|
Zaslal: po 05. října 2009 23:40 |
|
|
Upřímně řečeno, považuji to za selhání organizace výstavy. Praha má téměř 1,2M obyvatel a Plzeň 170k. Nic neroste, možná kolem Plzně toho bude více. Nicméně odstěhování výstavy z centra vesmíru (Prahy) není dobrý nápad.
Co ostatní na to? Jsem pro rychlou ANKETU!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Luboš Čestný člen
|
Zaslal: út 06. října 2009 6:58 Předmět: Re: Výstava hub v Plzni |
|
|
05. října 09, 16:07 Bob napsal: |
posílá Luboš |
Já nic takového neposílal.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pantáta Čestný člen
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
Zaslal: út 06. října 2009 8:01 |
|
|
To poslal zřejmě zelenej Luboš
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 06. října 2009 9:04 |
|
|
po 05. října 2009 23:40 Vlkodlak napsal: |
Upřímně řečeno, považuji to za selhání organizace výstavy. Praha má téměř 1,2M obyvatel a Plzeň 170k. Nic neroste, možná kolem Plzně toho bude více. Nicméně odstěhování výstavy z centra vesmíru (Prahy) není dobrý nápad. |
Asi mi něco uniklo - tato výstava je tedy náhražkou té tradiční žofínské?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pantáta Čestný člen
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
Zaslal: út 06. října 2009 9:32 |
|
|
Radime, Stando .... Žofín odmítl poskytnout tradiční prostory a nic srovnatelného (cena, prostor) se v Praze nesehnalo. Proto ta Plzeň. To je vše co o tom vím.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Cori
Založen: 27. 10. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Hodonínsko / Praha
|
Zaslal: út 06. října 2009 10:03 |
|
|
út 06. října 2009 9:04 Sley napsal: |
po 05. října 2009 23:40 Vlkodlak napsal: |
Upřímně řečeno, považuji to za selhání organizace výstavy. Praha má téměř 1,2M obyvatel a Plzeň 170k. Nic neroste, možná kolem Plzně toho bude více. Nicméně odstěhování výstavy z centra vesmíru (Prahy) není dobrý nápad. |
Asi mi něco uniklo - tato výstava je tedy náhražkou té tradiční žofínské? |
A to je přesně ono - taky mne vůbec nenapadlo, že je to náhrada za pražskou výstavu - dověděl jsem se to až o víkendu na výstavě v Brně. Nejprve jsem si myslel, že jsem sám, kterého to nenapadlo, ale asi nás bude víc. To je další věc, která může výstavě uškodit, i když to může být v Plzni nakonec sebelepší - hodně lidem může uniknout, že v Praze se nic konat nebude, budou čekat na pražskou výstavu a do Plzně nepojedou. Pořadatelé měli zdůraznit, že výstava v Plzni nahrazuje tradiční Pražskou výstavu na Žofíně.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Luboš Zelený
Založen: 06. 04. 2006 Příspěvky: 18 Bydliště: Nebílovy 75, 332 04
|
Zaslal: út 06. října 2009 10:38 |
|
|
Ahojte,
opravdu se jedna o nahradu tradicni vystavy hub na Zofine. cela vec se dohodla zhruba pred dvema mesici, kdy Praha pozadala Plzen o moznost usporadani celostatni vystavy hub. Duvodem bylo, jak jiz nekdo spravne napsal nesehnani adekvatnich vystavnich prostor v Praze, po te co vybuchl Zofin. V Plzni velke vystavy umime, delame pravidelne jiz asi 10 let 2-3 vystavy rocne. A to ze houby nerostou, za to Plzen nemuze, pokud vim, tak ani v Praze nic neni!!!!
_________________ Luboš |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yohaness
|
Zaslal: út 06. října 2009 10:42 |
|
|
út 06. října 2009 9:32 Pantáta napsal: |
Radime, Stando .... Žofín odmítl poskytnout tradiční prostory a nic srovnatelného (cena, prostor) se v Praze nesehnalo. Proto ta Plzeň. To je vše co o tom vím. |
To se mi nechce věřit... V Praze je spousta míst vhodných na takovou výstavu - myslím, že i za slušnou cenu. Pořádám několik let výměnné dny hmyzu a entomologická setkání a také jsme museli již několikrát z různých důvodů měnit prostory, vždy to šlo. V současnosti využíváme KD Barikádníků( tkzv. Barča).
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: út 06. října 2009 11:05 |
|
|
út 06. října 2009 9:32 Pantáta napsal: |
Radime, Stando .... Žofín odmítl poskytnout tradiční prostory a nic srovnatelného (cena, prostor) se v Praze nesehnalo. Proto ta Plzeň. To je vše co o tom vím. |
Já o tom taky něco vím od Jardy Landy, ale to sem nepatří.
Nicméně nevěřím, že se nedalo sehnat něco rozumně velkého za rozumné peníze v Praze. Před Žofínem byla výstava v ZŠ v Mikulandské, také v Obecním domě a předtím na Staroměstském náměstí. Prostor je i v centru dost.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin Kříž
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 06. října 2009 19:42 |
|
|
út října 06, 2009 10:03 am Cori napsal: |
A to je přesně ono - taky mne vůbec nenapadlo, že je to náhrada za pražskou výstavu - dověděl jsem se to až o víkendu na výstavě v Brně. Nejprve jsem si myslel, že jsem sám, kterého to nenapadlo, ale asi nás bude víc. To je další věc, která může výstavě uškodit, i když to může být v Plzni nakonec sebelepší - hodně lidem může uniknout, že v Praze se nic konat nebude, budou čekat na pražskou výstavu a do Plzně nepojedou. Pořadatelé měli zdůraznit, že výstava v Plzni nahrazuje tradiční Pražskou výstavu na Žofíně. |
Pokud vím, jmenuje se to Celostátní výstava hub v Plzni. Je třeba ještě něco dodávat?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Yohaness
|
Zaslal: st 07. října 2009 0:06 |
|
|
Martine, je. Byla loni "Celostátní výstava" v Plzni? Pokud ne, je třeba dodat, že je to první celostátní v výstava v Plzni. Aspoň tak, když už nešlo napsat, že je místo Prahy...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: st 07. října 2009 0:32 |
|
|
Když si v totálním zapadákově nazvu výstavu "Celostátní", kolik to změní na faktu, že je v totálním zapadákově a že je celostátní jen na papíře?
Pro rejpaly a cenzory: Tím nemyslím, že by Plzeň byla totálním zapadákovem a přeji pořadatelům, ať se výstava vydaří!
Do mluvy, za kterou by nemohla býti uštědřena ve škole poznámka upravil Bob. Fajnšmekři nechť si za červené slova dosadí ekvivalent dle svého gusta
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 07. října 2009 7:35 |
|
|
út října 06, 2009 7:42 pm Martin Kříž napsal: |
Pokud vím, jmenuje se to Celostátní výstava hub v Plzni. Je třeba ještě něco dodávat? |
Hmm, ale to vůbec neříká, že ta každoroční "Celostátní výstava hub v Praze" nebude
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Luboš Zelený
Založen: 06. 04. 2006 Příspěvky: 18 Bydliště: Nebílovy 75, 332 04
|
Zaslal: st 07. října 2009 8:55 |
|
|
U celostatnich ochutnavek hub se take nepise, ze se jedna o prvni ochutnavku mimo Hořovice (příklad) a každý to pochopí, když vidí, že místo konání je Choceň (příklad). To jen pro ty Pragocentristy, ktery si mysli, že je Praha středem vesmíru... Praha je krásná, ale svět se netočí jen kolem ní
_________________ Luboš |
|
Návrat nahoru |
|
|
|