Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Výstava hub v Plzni
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 05. října 2009 16:07
  Předmět: Výstava hub v Plzni
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

posílá Luboš Wink

vys_09.pdf
 Komentář:
Pozvánka

Stáhnout
 Soubor:  vys_09.pdf
 Velikost:  173.36 kB
 Staženo:  440 krát

Plan_09.doc
 Komentář:
Návod jak nalzenout místo konání

Stáhnout
 Soubor:  Plan_09.doc
 Velikost:  1.19 MB
 Staženo:  454 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: po 05. října 2009 23:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Upřímně řečeno, považuji to za selhání organizace výstavy. Praha má téměř 1,2M obyvatel a Plzeň 170k. Nic neroste, možná kolem Plzně toho bude více. Nicméně odstěhování výstavy z centra vesmíru Smile (Prahy) není dobrý nápad. Sad

Co ostatní na to? Jsem pro rychlou ANKETU!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luboš
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 6:58
  Předmět: Re: Výstava hub v Plzni
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

05. října 09, 16:07 Bob napsal:
posílá Luboš Wink

Já nic takového neposílal. Question Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 8:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To poslal zřejmě zelenej Luboš Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 9:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 05. října 2009 23:40 Vlkodlak napsal:
Upřímně řečeno, považuji to za selhání organizace výstavy. Praha má téměř 1,2M obyvatel a Plzeň 170k. Nic neroste, možná kolem Plzně toho bude více. Nicméně odstěhování výstavy z centra vesmíru Smile (Prahy) není dobrý nápad. Sad

Asi mi něco uniklo - tato výstava je tedy náhražkou té tradiční žofínské? Question
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 9:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Radime, Stando .... Žofín odmítl poskytnout tradiční prostory a nic srovnatelného (cena, prostor) se v Praze nesehnalo. Proto ta Plzeň. To je vše co o tom vím.
Cori

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 10:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 06. října 2009 9:04 Sley napsal:
po 05. října 2009 23:40 Vlkodlak napsal:

Asi mi něco uniklo - tato výstava je tedy náhražkou té tradiční žofínské? Question

A to je přesně ono - taky mne vůbec nenapadlo, že je to náhrada za pražskou výstavu - dověděl jsem se to až o víkendu na výstavě v Brně. Nejprve jsem si myslel, že jsem sám, kterého to nenapadlo, ale asi nás bude víc. To je další věc, která může výstavě uškodit, i když to může být v Plzni nakonec sebelepší - hodně lidem může uniknout, že v Praze se nic konat nebude, budou čekat na pražskou výstavu a do Plzně nepojedou. Pořadatelé měli zdůraznit, že výstava v Plzni nahrazuje tradiční Pražskou výstavu na Žofíně.
Luboš Zelený

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 10:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahojte,
opravdu se jedna o nahradu tradicni vystavy hub na Zofine. cela vec se dohodla zhruba pred dvema mesici, kdy Praha pozadala Plzen o moznost usporadani celostatni vystavy hub. Duvodem bylo, jak jiz nekdo spravne napsal nesehnani adekvatnich vystavnich prostor v Praze, po te co vybuchl Zofin. V Plzni velke vystavy umime, delame pravidelne jiz asi 10 let 2-3 vystavy rocne. A to ze houby nerostou, za to Plzen nemuze, pokud vim, tak ani v Praze nic neni!!!!

Yohaness

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 10:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 06. října 2009 9:32 Pantáta napsal:
Radime, Stando .... Žofín odmítl poskytnout tradiční prostory a nic srovnatelného (cena, prostor) se v Praze nesehnalo. Proto ta Plzeň. To je vše co o tom vím.

To se mi nechce věřit... V Praze je spousta míst vhodných na takovou výstavu - myslím, že i za slušnou cenu. Pořádám několik let výměnné dny hmyzu a entomologická setkání a také jsme museli již několikrát z různých důvodů měnit prostory, vždy to šlo. V současnosti využíváme KD Barikádníků( tkzv. Barča). Wink
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 11:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 06. října 2009 9:32 Pantáta napsal:

Já o tom taky něco vím od Jardy Landy, ale to sem nepatří.

Nicméně nevěřím, že se nedalo sehnat něco rozumně velkého za rozumné peníze v Praze. Před Žofínem byla výstava v ZŠ v Mikulandské, také v Obecním domě a předtím na Staroměstském náměstí. Prostor je i v centru dost.
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 06. října 2009 19:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út října 06, 2009 10:03 am Cori napsal:
A to je přesně ono - taky mne vůbec nenapadlo, že je to náhrada za pražskou výstavu - dověděl jsem se to až o víkendu na výstavě v Brně. Nejprve jsem si myslel, že jsem sám, kterého to nenapadlo, ale asi nás bude víc. To je další věc, která může výstavě uškodit, i když to může být v Plzni nakonec sebelepší - hodně lidem může uniknout, že v Praze se nic konat nebude, budou čekat na pražskou výstavu a do Plzně nepojedou. Pořadatelé měli zdůraznit, že výstava v Plzni nahrazuje tradiční Pražskou výstavu na Žofíně.

Pokud vím, jmenuje se to Celostátní výstava hub v Plzni. Je třeba ještě něco dodávat?
Yohaness

PříspěvekZaslal: st 07. října 2009 0:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Martine, je. Byla loni "Celostátní výstava" v Plzni? Pokud ne, je třeba dodat, že je to první celostátní v výstava v Plzni. Wink Aspoň tak, když už nešlo napsat, že je místo Prahy...
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: st 07. října 2009 0:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Když si v totálním zapadákově nazvu výstavu "Celostátní", kolik to změní na faktu, že je v totálním zapadákově a že je celostátní jen na papíře?

Pro rejpaly a cenzory: Tím nemyslím, že by Plzeň byla totálním zapadákovem a přeji pořadatelům, ať se výstava vydaří!

Do mluvy, za kterou by nemohla býti uštědřena ve škole poznámka upravil Bob. Fajnšmekři nechť si za červené slova dosadí ekvivalent dle svého gusta Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 07. října 2009 7:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út října 06, 2009 7:42 pm Martin Kříž napsal:
Pokud vím, jmenuje se to Celostátní výstava hub v Plzni. Je třeba ještě něco dodávat?

Hmm, ale to vůbec neříká, že ta každoroční "Celostátní výstava hub v Praze" nebude Wink
Luboš Zelený

PříspěvekZaslal: st 07. října 2009 8:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

U celostatnich ochutnavek hub se take nepise, ze se jedna o prvni ochutnavku mimo Hořovice (příklad) a každý to pochopí, když vidí, že místo konání je Choceň (příklad). To jen pro ty Pragocentristy, ktery si mysli, že je Praha středem vesmíru...Smile Praha je krásná, ale svět se netočí jen kolem ní Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru