Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Prodej sadby www.jedlehouby.cz ... zkušenosti
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 02. dubna 2010 10:02
  Předmět: Prodej sadby www.jedlehouby.cz ... zkušenosti
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jsem letos konečně vyšel s časem tak, že se dám do pěstění hub. Sháněl jsem různou sadbu v různých obchodech. Rád bych tu prezentoval zkušenost s firmou Jedlé houby. Stalo se, že mi poslali něco jiného než jsem si objednal, tož jsem jim to emailem reklamoval. Navrhli řešení: pošlu sadbu zpět, oni mi pošlou tu správnou a k tomu tobolky se sušenou hlívou jako bonus. Nemám času běhat po poštách ... Špalků se mi nakonec sešlo asi 40 a tak budu mít spíše problém s nedostatkem sadby než s jejím nadbytkem. S díky jsem odmítl a poslal jsem si novou objednávku s poznámkou, aby zkontrolovali pečlivě, že mi posílají to, co jsem si objednal, tj. žádnou kompenzaci jsem nechtěl, ani jsem v objednávce nepsal, že mi minule poslali něco jiného a podobně. A snad právě proto mne mile překvapilo, že mi poslali sadbu navíc sami od sebe - teď mne tak napadá, jestli to nebyl omyl Smile ... věřím, že ne. Chtěl bych jím tímto poděkovat za pěkné gesto, které se nevidí často. Děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Pěstírna - Pěstování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru