Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: st 18. srpen 2010 18:25
Myslím, že projev byl hodně dobrý. Pro toho, kdo v lese tráví každou chvilku, asi nic nového nepřinesl, ale pro sváteční houbaře byl určitě přínosný. Jen se bojím, že se na základě tohoto rozhovoru v lese objeví spousta "rozkopávačů"
Zaslal: čt 19. srpen 2010 19:09
Teď jen doufám, že jsem neurazil a že dostanu další číslo Světa hub Ale ne, opravdu se mi to líbilo, i když pro mě tam nebyla žádná novinka. Ale mám hodně rád takovéto popularizační přednášky. Lidé se aspoň dozví něco nového - jen teda doufám že ti správní lidé a ne "rozkopávači"
Zaslal: pá 20. srpen 2010 18:48
No to doufám, už se na něj třesu jak osika I když má svoje mouchy (o tom už zde byla zmínka v jiném tématu), tak je to podle mě opravdu hodně kvalitní časopis, který, doufám, jen tak z našeho trhu nezmizí!
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory