Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Mikšík
|
Zaslal: st 18. května 2011 9:31 Předmět: český časopis Mykologia na prodej - všechny ročníky !!! |
|
|
Nabízím všechny ročníky (8) nádherného časopisu Mykologia, který vydával J. Velenovský ve dvacátých letech minulého století. Rarita a klenot do Vaší mykologické knihovny
Cena 2500,-
V případě zájmu pište na michal.miksik@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
Teri
Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
Zaslal: st 18. května 2011 16:00 |
|
|
A proč si je teda Michale kupoval na aukru, když je po dvou měsících zase prodáváš? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pirhula
Založen: 27. 03. 2009 Příspěvky: 85 Bydliště: Nezvěstice, Plzeň-jih
|
Zaslal: st 18. května 2011 19:41 |
|
|
Tomu se Teri říká OBCHOD Pulchront.... je zdatný obchodník, ještě nikdy jsem nad ním na Aukru nevyhrál |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: čt 19. května 2011 8:19 |
|
|
Já Vám to řeknu zcela upřímně. Spoustu knih o houbách kupuju jen pro další obchod - zejména ale do zahraničí. To je moje legitimní právo. Vydělat si každý měsíc pár tisícovek k platu je por mne vítané, zvláště když máte miminko. Doba je zlá a každý chce něco trhnout. Každý to dělá po svém, nebudeme si nic nalhávat, každý se snaží vydělat si něco bokem. Pokud to nikdo nekoupí nemusím zoufat, v zahraničí je vždy dost zahraničních kupců, ale snažím se vždy myslet nejdříve na lidi od nás. Já mám doma desítky českých knih o houbách v několika kusech, abych mohl případě uspokojit poptávku po nějaké. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Teri
Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
Zaslal: čt 19. května 2011 9:49 |
|
|
No co k tomu dodat Michale, Ty si to raději nasyslíš, koupíš to za kolikrát o několik set víc jen proto, abys to pak doprosrdečně jako velikou vzácnost mohl nabídnout k prodeji jiným.
Vážení přátelé, pokud má někdo o časopis mykologia zájem, mohu 5 dílů oskenovat zcela zdarma, odměnou mi budiž hřejivý pocit u srdíčka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: čt 19. května 2011 14:41 |
|
|
No já je mám doma komplet Mykologie ještě 2x tak proč ne. Na druhou strnu já jsem veliký bibliofil a mít něco jako originál je pro mne cenné. Samozřejmě že je lacinější mít něco naseknované, ale kniha je kniha. Já taky za drahý prachy nakupuju jiný starý knihy o houbách a to za ceny mnohem vyšší a to se zase napakuje někdo jiný, takže je to fifty fifty....je to jen obchod a není důvod v tom hledat něco špatného. Obchod funguje vždy na stejném prinicpu. Pokud kuli tomu ze mě chcete dělat vydřiducha je to bezpáteřní argumentace. Já to nikomu nenutím, na druhou strabnu vím a mám s tím bohaté zkušenosti, jakou které knihy mají cenu a tato cena odpovídá tomu, co je nabízeno. Nic více nic méně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 19. května 2011 15:08 |
|
|
Co kdo kde za kolik koupí a jinde prodá je jeho věc, a pokud to i správně zdaní je to zcela legální a nikdo nemá sebemenší právo jakkolivě toto hanlivě označovat. Pokud někdo něco skenuje a posílá do oběhu dále, pak nemá-li k tomu oprávnění může to být z pohledu platných zákonů v některých případech klasifikováno jeko krádež. Nepouštějme se tu prosím do debat na toto téma
Respektujme, že každý má své svobody, a jedna z nich je jistě určit si cenu toho, co je moje a chci to prodat, na ostatních je tuto cenu buď akceptovat, nebo usmlouvat nižší, a nebo to nekomentovat DAMyko je webem o houbách! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin Kříž
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt 19. května 2011 16:26 |
|
|
Načíst si životní prostor ze sbírky zákonů ČR, to už tu jednou bylo... Snad to nechat již bez komentáře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
co je vám do toho Anonymní
|
Zaslal: ne 05. června 2011 0:30 Předmět: autorská práva k Velenovskému |
|
|
Viz aut.z. § 27 odst. 1. Dále netřeba slov. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
|
Zaslal: ne 05. června 2011 7:13 |
|
|
Ano právě tak.I z toho důvodu doma nemám prakticky kopii jediné knihy o houbách - jen originály. A kdo má rád knihy určitě bude souhlasit, že originál kniha je prostě kniha. Líp to říci neumím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|