Zaslal: pá 05. května 2006 17:54 Předmět: Soukromé zprávy
Kratičký dotaz a připomínka k soukromé zprávě.
Bylo by možné, v rámci posílání soukromých zpráv povolit zasílání přiložených souborů?
Je mi jasné, že místo pro soukromé zprávy je kapacitně velmi omezeno, ale nám, kteří škemráme o popisy lokalit, by velice prospělo, pokud by bylo možné v soukromé zprávě zasílat i soubor ( např. mapku nálezu, např s omezenou velikostí 100kb).
Dobrá, posílání příloh v SZ jsem povolil. Je povolena jedna příloha ve zprávě do standardní velikosti 256 kB. Aby se schránky SZ nestaly skladištěm, je nastavena nejvyšší celková velikost příloh ve schránce na 512 kB. Větší a více jedině přes e-mail.
Ten zakaz priloh je pozustatek nastaveni, ktere jsem kdysi udelal ja. Nemoznost jsem volil proto, ze ti co si vymenuji soubory obvykle znaji sve email adresy a mohou tak posilat mnohem efektivneji pres email. Efektivneji myslim tak, ze jednak lze posilat i velke soubory, lze posilat neomezeny pocet a lze je posilat vice lidem najednou. Proto jsem to povazoval za zbytecnost a ponechal vypnuto. Toz tak neco z historie
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory