Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Web: www.nasehouby.cz
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 01. října 2010 5:34
  Předmět: Web: www.nasehouby.cz
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Právě jsem narazil na pro mne nové stránky. Jejich kvalita je velmi dobrá. Podobně jim bych chtěl oživit budování našeho Atlasu. Doporučuji! http://www.nasehouby.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman Manak

PříspěvekZaslal: pá 01. října 2010 7:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No já o stránkách vím už trochu delší dobu a čas od času je využívám. Hodně se mi líbí - mají to hodně hezky udělané, třeba ten atlas se mi líbí mnohem víc než tady na Damyku. Ale zase je tam míň informací o jednotlivých druzích než tady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenochod

PříspěvekZaslal: pá 01. října 2010 16:52
  Předmět: www.nasehouby.cz

Zatím jen namátkou zkouknutých pár položek:
Líbí: úroveň obrázků

Nelíbí:chybí informace o poživatelnosti (jedlá,nejedlá,neznámá,podezřelá,mírně nebo prudce či smrtelně jedovatá)
Roman Manak

PříspěvekZaslal: pá 01. října 2010 17:30
  Předmět: Re: www.nasehouby.cz

pá 01. října 2010 16:52 Lenochod napsal:
Zatím jen namátkou zkouknutých pár položek:
Líbí: úroveň obrázků

Nelíbí:chybí informace o poživatelnosti (jedlá,nejedlá,neznámá,podezřelá,mírně nebo prudce či smrtelně jedovatá)

Jo, pravda, občas je tam dost zavádějící informace o jedlosti/nejedlosti. Já, jelikož nejsem praktický houbař, tak ty informace jsou pro mě použitelné. A když už něco sbírám k jídlu, tak si to ověřím raději v několika atlasech...
Lenochod

PříspěvekZaslal: pá 01. října 2010 18:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nezjistil jsem zatím,že by tam byly informace zavádějící.Ony tam nebyly žádné.Zkoukl jsem třeba bedlu kaštanovou a ostrošupinnou,u těch by bylo namístě varovat před sběrem,že působí amanitinové otravy se selháním jater jako u much. zelené.
EDIT:
Není to pravidlem,někde info je:třeba Jidášovo ucho,sametonožka,pečárka zápašná,much. zelená.Když se ale rozhlédnu u nás po Datlasu,taky mnohde chybí.
no-X
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 02. července 2015 10:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nevíte, co se stalo s webem? Byl někam přesunutý, nebo jej už autor nechce provozovat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Teri

PříspěvekZaslal: čt 02. července 2015 12:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 02. července 2015 11:32 no-X napsal:
Nevíte, co se stalo s webem? Byl někam přesunutý, nebo jej už autor nechce provozovat?

mám pocit, že autor začal spolupracovat s http://www.myko.cz resp. http://www.myko.cz/myko-atlas/uvod/
no-X
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 04. července 2015 19:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vypadá to tak. Bohužel zmizelo např. rozdělení ryzců do jednotlivých sekcí Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru